Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi értelme a reinkarnálódásnak...

Mi értelme a reinkarnálódásnak, ha semmire sem emlékszem a előbbi életemre, életeimre?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 12:36
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

A hipnózis során egy maditatív állapotba lehet kerűlni, ellazulás, nyugalom, alvás küszöbén lévő állapot. Ami látható akkor, az nem más, mint álom. Próbálj meg ellazulni maximálisan, (nem egyszerű) teljes nyugalommal teljes elhatározottsággal, hogy nem gondolsz semmire, de semmire sem. És lám! Előtörnek képek, gondolatok. Nem bírsz megálljt parancsolni a gondolataidnak, hiába határozod el, hogy nem gondolsz semmire sem. Ez nem az előző életed, hanem csak egy haszontalan álom (illetve álmodozás), melyet álmodsz nap mint nap.

Ha nem én voltam az előző életemben aki most vagyok, akkor az nem én voltam, és nem az leszek a következőben, mint ami most vagyok, akkor nem én leszek akkor. Akkor nem én reinkarnálódnék, hanem ahogy mondod, egy felsőbb énem, mely most a háttérben van, tehát az nem én vagyok, mert aki én vagyok, az itt van elől. És hiába van egy felsőbb énem, ha egyszer aki itt van most az én vagyok és nem a felsőbb énem, tehát, aki most itt van teljesen semleges számomra az a bizonyos felsőbb én, mert az nem én vagyok.

Ennyit a baromságokról...

2011. nov. 13. 23:18
 22/26 anonim ***** válasza:

Rosszul fogod fel, kedves kérdező.

A felsőbb éned is te vagy. Csak ennek nem vagy tudatában.

A személyiség több részből áll. Köztük van az ego és a tudatalatti (itt felsőbb én) is. A kettő soha nem létezhet külön és együtt alkotják az egészet, ami te vagy.

2011. nov. 13. 23:50
 23/26 A kérdező kommentje:

Ez tudod, hogy hangzik nekem? Te hangya is vagy, csak ennek nem vagy tudatában. Ha meghalsz, hangya leszel, és az is te leszel, mert ti egyek vagytok. Örűlsz? Ha meghalsz, akkor hangyaként fogsz élni, de az is te leszel.

Baromság, amilyen maszlagot mondasz.

2011. nov. 14. 05:50
 24/26 anonim ***** válasza:

A kérdésre a válasz: semmi. A reinkarnáció egy tévtanítás. Van aki ebben hitt és azután felismerte az igazságot, itt van a tanúságtétele:

[link]

2011. nov. 14. 09:13
 25/26 anonim ***** válasza:

ma 09:13

Ez leírja hogy 1 valaki hogy gondolkodik a dologról, de semmit nem bizonyít, és főleg nem mondhatjuk hogy igazság lenne.

2011. nov. 14. 15:41
 26/26 ROUGE77 ***** válasza:

Nos csak a test az ami meghal de a lélek nem.

Azért nem emlékezünk úgy az előző életeinkre mint plarra hogy mit csináltunk egy órája vagy mi volt 1éve.

Az emlékeket az agyunk tárolja,ezért meglehetősen nehéz úgy emlékezni valamire amit nem most éltünk át.

Hogyan is lehetne valami emlékezni amit nem láttam és hallodtam?Pedig átéltem csak nem ebben a testben.

Még jelen életünkben is van olyan amit átéltünk de nem tudunk rá emlékezni. Pl amikor csecsemő az ember és történik vele valami arra nem fog emlékezni hogy mi volt,és nem szerez tudomást róla amég el nem meséli valaki.

A reinkarnácio is ilyen,átéltél valamit ami az új testben nem tudatosul benned!

2012. márc. 17. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!