Miért van minden hotelszobában Biblia?
Sziasztok!
Sajnálom, hogy a történetem csak bizonyos embereknél talált értő fülekre. Akkor megpróbálom kicsit érthetőbben, és konkrétabban:
A Bibliákat nem a kormányok, és hozzájuk tartozó államigazgatási vagy titkosszolgálati szervek, helyezik ki a hotelszobákba, hanem a Gedeonita társaság, akikről az előző hozzászólásomban részletesen írtam. Nem is teljes Bibliákról van szó, hanem kivonatos un. Gedeonita verzióról. Ha megnézed a Bibliát magad is meggyőződhetsz erről. Egyébként külföldön az általad is említett helyekre is kikerülnek ezek a Bibliák, gondolom itt Magyarországon kisebb a keret erre.
Remélem így választ kaptál a kérdésedre.
Üdv. Péter
Azért van, mert gyakori, hogy valaki egy hotelszobában lesz öngyilkos, és ezt akarják elkerülni azzal, hogy Bibliát tesznek a szobába, hogy az "erőt adjon" a reményteleneknek, már amennyire erőt adhat egy többezer éves barbár szöveg. Ez mára hagyomány lett, nem hinném, hogy minden hotel tulajdonos tudná az eredetét. Én egyébként eddig mindenhol találtam Bibliát, pedig nem is hotelban szoktam megszállni, hanem valami kis olcsó panzióban.
A kémkedés dolog meg baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!