Mit gondolnak a sátánisták arról, hogy mi van a halál
után?
Figyelt kérdés
Nincs kedvem kilométeres belinkelt szövegeket olvasni, nincs kedvem idióta szövegekről olvasni azzal kapcsolatban, h mi az az ördögimádás. Arról a LaVay, vagy mi, semmiben nem hívős sátánizmusnak a véleményére vagyok kíváncsi, aki ért hozzá, egyszerűen könnyen gyorsan írja le nekem, ha van kedve.
Nem kívánok belépni ebbe az egyházba, csak érdekel, több okból is.
Kicsit kérdés a kérdésben, de mégis ide kapcsolódik, hogy mit gondol ez az egyház az öngyilkosságról?
amúgy a nővérem egy nagyon jó barátjáról van szó, de én ritkán látom viszonylag, mivel rendszerint elkerüljük egymást.
2009. máj. 2. 18:35
12/22 anonim válasza:
18:13-as Nem szeretnék offolni, de úgy érzem, muszály válaszolnom egy kérdésedre...hogy miért is hisznek a sátánisták egy olyan léleklényben, mint a sátán. Nem hisznek benne. Nem azért sátánizmus a neve, mert a sátánban hisznek isten helyett. Ők nem hisznek se istenben, se a sátánban, se a mennyben, se a pokolban, csakis önmagukban, csakis az emberben. A sátánizmus náluk nem az ördögimádást jelenti, hanem az istentagadást! Csak azért írtam le, mert rosszul gondoltad ezt a hit dolgot...nem vitázni szeretnék, csak gondoltam felvilágosítalak, hogy ne tudd rosszul... és bocs az offért!(20/L)
2009. máj. 3. 10:05
13/22 A kérdező kommentje:
Semmi gond, de ha ennyire vágod a témát, miért nem írod le, hogy most kinyírhatják magukat, vagy nem nyírhatják ki magukat?
Ezt nem egy vitakérdésnek szántam, nézzetek körbe a kereső segítségével, van elég, megnéztem, még mielőtt nyitottam, hátha kérdés nélkül is találok választ.
Azokban a kérdésekben volt annyi okos ember, aki úgy kent-vágta a témát, hova tűntek el mindannyian?
2009. máj. 3. 11:05
14/22 anonim válasza:
Az öngyilkosságról semmit sem tudok. De az biztos, hogy nagyon kevés sátánista lesz öngyilkos, mert nálunk a szuperegó a legfontosabb.
Próbáld elérni, hogy az egója növekedjen, legyenek sikerélményei, és bízzon magában. Ha megérteted vele, hogy egy sátánistának a szuperegója kell, hogy a legfontosabb legyen, akkor értékelni fogja újra az életet, és nem akar majd öngyilkos lenni.
Meg lehet piszkálni is (de nagyon óvatosan), hogy nem "igazi" sátánista, ha nincs meg a szuperegója, mert végül is az egész vallás erre épül.
2009. máj. 5. 21:51
15/22 A kérdező kommentje:
Ez jó. Ebből tényleg ki lehet indulni. :)
2009. máj. 6. 11:39
16/22 anonim válasza:
én vagyok,aki először írt, meg a 10:05-ös is... nem tudok olyan sokat a témáról,csak annyit,amennyit elolvastam róla... nem akarok húde okosnak látszani, mint írtam, nem kioktatásnak szántam, csak zavar, ha valaki teljesen félreérti egy vallás lényegét és úgy mond róla véleményt, hogy utána sem nézett...ez tévhit,hogy a sátánisták a sátánban hisznek,és aki egy kicsit is utánaolvas,egyből megtudhatja...sajnos az öngyilkosság részéről tényleg nem tudok semmit, mert arról nem írtak...gondolom, egy sátánistának meg sem fordul a fejében az öngyilkosság a szuperegója miatt, mint azt egy korábbi hozzászóló írta
2009. máj. 6. 11:49
17/22 A kérdező kommentje:
persze ez érthető, meg minden, csak azt hittem, hogy most jön egy ilyen vallási vita, és fuccs az én kérdésemnek. :)
2009. máj. 6. 11:54
18/22 anonim válasza:
szerintem nem tűntem én olyan kakaskodónak :) általában igyekszem elkerülni a vitákat és ha valakinek esetleg "beszólok" már előre elnézést kérek érte :D
2009. máj. 6. 17:15
19/22 A kérdező kommentje:
nem is arról van szó, felőlem aztán elküldhetsz bárkit ahova akarsz, csak a kérdésem (amit most pont én teszek tönkre :D)
2009. máj. 6. 18:18
20/22 anonim válasza:
nyugi,ha valaki szeretne még hozzátenni valamit a kérdésedhez, úgyis megteszi :) de csitt nekem, elhallgatok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!