A melegek tényleg a pokolra kerülnek?
21:49-es vagyok
Bár a valláshoz nincs köze, de azért megírom, hogy azok akik keveset tudnak rólunk kicsit érthetőbbé válhasson ez az életforma.
Személyszerint nálam a társadalom három csoportra oszlik. Vannak a nők, a férfiak és azok a férfiak akik felkeltik az érdeklődésem. Sztereotípia az, hogy aki b.zi, annak mindegy. A férfiak 80%-át észre sem veszem, egy pillanatra se jut eszembe, hogy ez férfi, ez meg tudna dug.ni. Lehetek uszodában, kondiban, vannak kifejezetten férfiak akiktől még undorodok is. Azonban van egy másik 15% aki birizgálja a gondolataim, de ha megbarátkozok vele, akkor ez elmúlik és felülírja a barátság és végül van 5% akitől megvadulok, megőrülök ha meglátom. Egy jó kis bogárszemű, körszakállas jókiállású hapsi.
Vannak tipikus meleg foglalkozások is, de ez ne tévesszen senkit meg, mert az élet bármelyik területén akadnak melegek. Még az sem garancia, hogy van felesége, van aki képes megfelelni a társadalmi elvárásoknak és látszólag teljesen aszimilálódik a heterók táborába. Egy heteró ember általában a passzív melegeket képes felfedezni, az aktív férfiakat nem.
A melegek kiírtása sem megoldás. Hiszen minden homoszexuális egy heteroszexuális szerelem gyümölcse, néhány kivételtől eltekintve, de akkor sem lehetnék ennyien.
Egyszer olvastam egy szexuális témával foglalkozó könyvben, hogy bizonyos törzseknél a fiúk akkor válhattak férfiakká, ha anális.an közösültek velük a férfiak. Állatok között is létezik homoszexualitás. Nem tudom mi lehet az oka, senki se tudja. Az is eszembejutott, hogy ez egy természetes dolog, egy természetes dolog a túlszaporodás ellen. Igaz azt a gének már nem tudják, hogy csökken az ország népessége, de ennek csak a bizonytalan anyagi lét lehet az oka.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:42
Szia, nem érzed magad enyhén szexuálisan frusztráltnak?
Lehet, hogy igazad van a frusztráltsággal kapcsolatban, de az igazság kérdésében nem az érzések döntenek, hanem Isten igéje. Az pedig elítéli a szexuális visszaéléseket. Már egy más kérdésre írtam, hogy lehet egy kést arra használni, hogy leszúrjunk valakit, ez egyértelmű visszaélés a kés funkciójával, a kés arra való hogy pl. ételt vágjunk vele. A szexuális bűnök visszaélések, mert Isten a szexet egyedül arra teremtette, hogy egy egymásnak halálukig elkötelezett hetero pár (házaspár) éljen vele.
Nekem is vannak szexuális vágyaim, de gyakorlom magam az önuralomban, mert tudom, hogy Istennek ezzel okozok örömet. Másrészt sok szörnyű dolog történhet egy emberrel, de a legszörnyűbb a pokolra kerülni, szóval azt jó lenne mindenáron elkerülni, nem?
Hmm, tisztelem a nézeteid és a hitedet, remélem, hogy sikerül is mindig hűnek maradnod hozzájuk, de szerintem akkor cserébe neked is tisztelned kéne másokét, és nem úgy érezni, hogy az ő életmódjuk visszataszító és mocskos, és csak a tiéd a járható.
Például én homoszexuális vagyok, és önkielégítek is. A te szemedben ez lehet bűn, de mi van, ha én ezek mellett, más utakon találom meg a lelki felemelkedést és a spirituális felemelkedést? Te ezt Istenben és az üdvözülés ígéretében találtad meg, én másban fogom. Ez baj?
Kb. 3 hete kérdezte meg valaki ugyanezt, de már őelőtte is kérdezték ugyanezt... A kereső funkció nagyon hasznos tud lenni. :)
Mutatok egy kérdést, amelyben sok linket másoltunk be a szexualitás témájában, az elsőnek említett kérdést is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..
Kedves 23:07-es. Miből gondolod, hogy én nem tisztelem mások véleményét? Ide mindenki azt írhat, amit akar, és hogy mi a szennyes, az nem a saját véleményem, hanem a Biblia alapján írtam, csak nem támasztottam alá idézettel. Amíg én is maszturbáltam, nem éreztem tisztátalannak, csak később világosodott meg előttem, amikor a Bibliát tanulmányoztam. De ha csak ez a probléma, hogy kell idézet a Bibliából, íme:
"...és a halhatatlan Isten dicsőségét felcserélték emberek és madarak, négylábúak és csúszómászók képével. Ezért kiszolgáltatta őket az Isten szívük vágyai által a tisztátalanságnak, hogy meggyalázzák egymás testét. Akik az Isten igazságát hazugsággal cserélték fel, azok a teremtményt imádták és szolgálták a Teremtő helyett, aki áldott mindörökké. Ámen. Ezért Isten gyalázatos szenvedélyeknek szolgáltatta ki őket. Mint ahogy asszonyaik felcserélték a természetes érintkezést a természetellenessel, ugyanúgy a férfiak is elhagyták a női nemmel való természetes érintkezést, és egymás iránt gerjedtek fel kívánságukban; férfiak férfiakkal fajtalankodtak, de el is veszik tévelygésük méltó jutalmát önmagukban. És mivel nem méltatták Istent arra, hogy megtartsák ismeretükben, Isten kiszolgáltatta őket az erkölcsi ítéletre képtelen gondolkodásnak, hogy azt tegyék, ami nem illik. (Róma 1:23-28)
Nem az a bűn, ha valaki meleg, hanem ha házasságon kívül él nemi életet. Ezért mindenki, aki ezt teszi, azt kockáztatja, hogy nem fog bekerülni a mennyországba a nagy felvételin.
Egyébként házasságon belül nem bűn élvezetből szeretkezni, sőt! Csak az a feltétele, hogy szeretetből történjen (ne saját önzésből), és hogy ne zárjuk ki a megtemékenyítés lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!