Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik vallást válasszam ha...

Melyik vallást válasszam ha hiszek Istenben de nem tartozok egyik felekezethez sem?

Figyelt kérdés
És miért éppen azt?
2009. ápr. 30. 22:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Egyiket sem.Mindegyikben van valami amivel úgy átmossák az agyad,hogy kész:SÉn róm.kat vagyok,vagyis annak neveltek,de nem érte meg.Csendesen magamban hiszem,de nem hordom fent az orrom,és nem zengek hamis imákat.Te sem tedd,de ez csak tanács.

Ha kell tanítok én neked imát:)

2009. ápr. 30. 22:52
 2/17 A kérdező kommentje:

Meggondolom, amit írtál.

És mi volna az ima?:)

2009. ápr. 30. 22:54
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Csak csatlakozni tudok az első válaszolóhoz.Minden vallásban van olyan ami közel áll a szívünkhöz és az ellenkezője.Ha van hited az a fontos.
2009. máj. 1. 05:54
 4/17 anonim ***** válasza:
67%

Luter Mártont megkérdezték, melyik vallás vezet el az üdvösségre a régi(katolikus) vagy az általa megreformált új(evangélikus)?

Luter ezt válaszolta; Az új a könnyebb a régi a biztosabb.

Ezért javaslom a katolikus vallást.

2009. máj. 1. 06:44
 5/17 anonim ***** válasza:
73%

ez a Luther-idézet nagyon jó :)

és igaz

2009. máj. 1. 12:27
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

miért kéne választani? egyszerűen legyél nyitott mindegyikre. nem járok templomba, nem vagyok megkeresztelve, egyik valláshoz sem tartozom konkrétan, de nyitott vagyok.

a rasztafáritól kezdve a buddhizmuson keresztül a kereszténységig minden érdekel, egyszerűen nem "ragadok le" egynél sem.

és teljes, boldog életet élek.

2009. máj. 1. 14:13
 7/17 anonim ***** válasza:
16%

13A szűk kapun menjetek be! Tágas a kapu és széles az út, amely a romlásba visz - sokan bemennek rajta. 14Szűk a kapu és keskeny az út, amely az életre vezet - kevesen vannak, akik megtalálják.

Mt 7,13-14

2009. máj. 1. 15:23
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
pontosan, sok a "birka" akit le lehet húzni pénzzel mert az ember alapvető tulajdonsága hogy hinni akar valamiben, sajnos sok embert ki is használ a drága kisfiúkat molesztáló, és mindenért pénzt kérő egyház...
2009. máj. 1. 16:10
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

"pontosan, sok a "birka" akit le lehet húzni pénzzel mert az ember alapvető tulajdonsága hogy hinni akar valamiben, sajnos sok embert ki is használ a drága kisfiúkat molesztáló, és mindenért pénzt kérő egyház.."

A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásértkitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

A kérdés

"Melyik vallást válasszam ha hiszek Istenben de nem tartozok egyik felekezethez sem?"

Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. A kérdező a kérdésére várja a választ nem az ócska terryblackfanok mocskolódására kiváncsi.

OFF

Magánvéleményem; a pedofil pap olyan mint a LochNess-i szörny.Mindenki beszél róla, de még senki sem látta.

2009. máj. 1. 16:20
 10/17 anonim ***** válasza:

hát persze =)

elnézést kérek minden kedves hívőtől, a gyűlöletkeltés kifejezésnek azért nézz utána ;)

szerintem szólásszabadság van, de mindegy, adakozzon mindenki csak nyugodtan.

2009. máj. 1. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!