Melyik vallást válasszam ha hiszek Istenben de nem tartozok egyik felekezethez sem?
Egyiket sem.Mindegyikben van valami amivel úgy átmossák az agyad,hogy kész:SÉn róm.kat vagyok,vagyis annak neveltek,de nem érte meg.Csendesen magamban hiszem,de nem hordom fent az orrom,és nem zengek hamis imákat.Te sem tedd,de ez csak tanács.
Ha kell tanítok én neked imát:)
Meggondolom, amit írtál.
És mi volna az ima?:)
Luter Mártont megkérdezték, melyik vallás vezet el az üdvösségre a régi(katolikus) vagy az általa megreformált új(evangélikus)?
Luter ezt válaszolta; Az új a könnyebb a régi a biztosabb.
Ezért javaslom a katolikus vallást.
ez a Luther-idézet nagyon jó :)
és igaz
miért kéne választani? egyszerűen legyél nyitott mindegyikre. nem járok templomba, nem vagyok megkeresztelve, egyik valláshoz sem tartozom konkrétan, de nyitott vagyok.
a rasztafáritól kezdve a buddhizmuson keresztül a kereszténységig minden érdekel, egyszerűen nem "ragadok le" egynél sem.
és teljes, boldog életet élek.
13A szűk kapun menjetek be! Tágas a kapu és széles az út, amely a romlásba visz - sokan bemennek rajta. 14Szűk a kapu és keskeny az út, amely az életre vezet - kevesen vannak, akik megtalálják.
Mt 7,13-14
"pontosan, sok a "birka" akit le lehet húzni pénzzel mert az ember alapvető tulajdonsága hogy hinni akar valamiben, sajnos sok embert ki is használ a drága kisfiúkat molesztáló, és mindenért pénzt kérő egyház.."
A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásértkitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
A kérdés
"Melyik vallást válasszam ha hiszek Istenben de nem tartozok egyik felekezethez sem?"
Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. A kérdező a kérdésére várja a választ nem az ócska terryblackfanok mocskolódására kiváncsi.
OFF
Magánvéleményem; a pedofil pap olyan mint a LochNess-i szörny.Mindenki beszél róla, de még senki sem látta.
hát persze =)
elnézést kérek minden kedves hívőtől, a gyűlöletkeltés kifejezésnek azért nézz utána ;)
szerintem szólásszabadság van, de mindegy, adakozzon mindenki csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!