Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúinak mi a véleménye...

Jehova Tanúinak mi a véleménye erről?

Figyelt kérdés
hello, 17F vagyok, Jehova Tanúja csak éppen ezt mástól még nem mertem megkérdezni mert elég zárkózott vagyok egy ilyenhez a nevemet adni...szóval az orális szexről mi a véleményetek..ez tiltott dolog vagy semleges, lelki ismereti, vagy minek számíthatóbe...!??
2011. okt. 11. 19:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%

Azért kedves kérdező, mert sok olyan kérdés van - főleg vallás, valláskritika és ezotéria témakörökben -, ahol a kérdező nem gondolja komolyan a kérdését, csak szórakozásból teszi fel.

És tudod, hogy van a mese, aki egyszer farkast kiált...

Csak itt a névtelenség miatt nem lehet tudni, hogy ki gondolja komolyan, mert aki álkérdést tesz fel, nem írja oda, hogy "Gyerekek, ez álkérdés, csak unatkozom".

És azért is, mert már volt hasonló kérdés feltéve.

2011. okt. 12. 13:47
 12/27 A kérdező kommentje:

ez teljesen komoly kérdés...nem vagyok 11 éves...amint irtam 17 leszek ... ..komolyan kérdeztem..csak eddig még nem kaptam kielégítő választ..sajnos...mert nem akarom hogy majd amikor házasságban leszek, és a szeretkezésre kerül a sor, úgy orális szexben részt venni hogy most azt sem tudom hogy hogy kéne hozzá áljak, lehet hogy páran kiröhögnek, de én ezt akkor is így gondolom, szeretek tisztában lenni a dolgokkal, de ha így sem hiszed el mellékelem a nevem... :altermc

csak azért nem teszem ki a nevem mert vannak olyan kérdéseim is, amiket nem szeretnék hogy napvilágra kerüljenek az ismerős köreimben... pl: ez is...

2011. okt. 12. 14:31
 13/27 anonim válasza:
7%

A következő helyeken találod a választ a témával kapcsolatban:

Házasság előtti orális szex: lv. 9. fejezet 99.o. 7-8.bek.

Házasságban gyakorolt orális szex: W80 7/1 20-22 o., tp.149.o.20.b-150.o.21.b

Ha elolvastad mérlegelj! Nézd meg mi az amit követelményként ír a Biblia, és mi az amit javaslat vagy tanács formájában. (Persze a javaslat nem megfogadása is lehet éppoly káros mint a parancsolatok áthágása.)

Üdv.

2011. okt. 12. 19:12
 14/27 A kérdező kommentje:
a w-t azt tudom hogy watchtower azaz őrtorony,meg is találtam, de a tp- meg az lv melyik könyvre utal??
2011. okt. 12. 20:06
 15/27 anonim válasza:
7%

lv: Isten szeretete

tp: Igazi béke és biztonság

2011. okt. 12. 20:48
 16/27 A kérdező kommentje:
köszönöm, elolvastam...már összegzek... :) mondjuk nem kell mit összegezni,mert elég egyenesen és nyiltan kijelent mindent..
2011. okt. 13. 06:39
 17/27 szabolcs1988 ***** válasza:
10%

Szia!

Ha jól olvastam akkor Te is Tanú vagy!

Én is Jehova Tanúja vagyok! Érdekes a kérdés amit feltettél, és örülök annak hogy volt bátorságod igy nyiltan megkérdezni, mert gondolom, hogy fiatalt érdekel ez a kérdés még a Tanúk közt is. A kiadványainkban egyértelmű válaszok vannak erre a kérdésedre.

Azért nem helyénvaló az orális szex, mert egyrészt mindennek megvan a funkciója, és arra kell használni mindent amire alapból Jehova Isten megalkotta.

És azáltal hogy orális szexuális kapcsolatot létesítesz valakivel, ezzel a saját nemi vágyaidat és érzéseidet helyezed előtérbe.

2011. dec. 26. 14:23
 18/27 anonim ***** válasza:
21%
Mindennek van funkciója...igen. A szexnek az örömszerzés is. A társulaton kívül senki részletezi ilyen módon, mintahogy ti teszitek. Miért kell fusztrációt, gátlásokat belehelyezni egy 17 éves gyerekbe? kedves kérdező: a társulat minden szava hazugság, ezér kérlek ebben a kérdésben se higgy nekik. Imádkozz, imádkozz Krisztushoz, és hidd el, hogy mindent szabad néked, de nem minden használ. Ha nem szereted az orális szexet, akkor nem is használ, de ha szereted, akkor szabadságodban áll megtenni. Nem a szervezet éli az életed....
2012. jún. 28. 16:38
 19/27 anonim ***** válasza:
21%

"És azáltal hogy orális szexuális kapcsolatot létesítesz valakivel, ezzel a saját nemi vágyaidat és érzéseidet helyezed előtérbe."

Arra gondoltál már, hogy a másiknak is jó? :o)) Sőt, nem tudom tudod-e, de a nők majdnem 80%-a csak orális úton jut el az orgazmusig. És azt tudod-e, hogy milyen sok házasság ment rá arra, hogy a feleség kielégítetlen marad, mert a férjnek ilyen baromságokat adnak be, mint a tanúk? Pl. a tanúknál is....

2012. jún. 28. 16:42
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Minden szabad neked, de nem minden használ. Pált idézted, de gyorsan át is siklottál felette, pedig benne van egy nagyon fontos alapelv. Nem azt jelenti, hogy ténylegesen MINDENT szabad is megtenni!

Egyébként Szabolcs1988 válasza szűkszavú és félreérthető. És ami félreérhető, azt sokan félre is értik.

2012. jún. 28. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!