Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Katolikusok! Lehet hogy nem...

Katolikusok! Lehet hogy nem jó helyre írom a kérdést, de?

Figyelt kérdés

Kissé szexista, de a valláshoz kapcsolódik és nem akarom, hogy azok a perverz bunkók, már elnézést, akik csak a "Szex" kategóriát nézik, és kötekednek, beleugassanak.

A kérdésem a következő:

Nagyon szeretjük egymást a barátommal, mindketten gyakorló katolikusok vagyunk, és megbeszéltük, hogy a testi kapcsolat kettőnk közt még jócskán várhat, mert egyikünk sincs kész rá. (én 16/L ő 17/F, egy éve vagyunk együtt) De azért a testünk nem ért egyet. :) Úgy értem, nagyon vonzódunk a másikhoz, és hát a múlt hétvégén... szóval megujjazott. Mondta, hogy abbahagyja, ha szeretném, mert neki ez egyáltalán nem lényeg... Együtt beszéltük meg, és tényleg nem akarja, ha én sem. Csak annyit akarok kérdezni, hogy ez bűnnek, paráznaságnak számít-e? :$

Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat előre is!!

2011. okt. 10. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

miért kell mindenből felekezeti vagy gyülekezeti vitát kihozni? én katolikus vagyok. elfogadom a protestánsokat. nincs nekem velük semmi bajom.

a sátán tudja, hogyan tették tönkre a Római Birodalmat: oszd meg és uralkodj! ezt csinálja a kereszténységgel is.

ki tudok állni a katolikusokért, vissza tudnék vágni, de miért fokozzam az ellentétet a 2 keresztény közösség között? nem értünk egyet sok mindenben, de ha még mi, keresztények sem tartunk össze, könnyebben támadhatóak vagyunk.

2011. okt. 11. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Olvassátok a barátoddal együtt, megéri: [link]

Isten áldjon Titeket!

2011. okt. 12. 00:14
 13/14 anonim ***** válasza:
esetleg még nézd meg a szótárban, mit jelent valójában a „szexista” :)
2011. okt. 12. 06:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Paráznaságnek nevezi ezt a biblia. Ha akarod a jóIsten akaratát tenni akkor ne tegyétek, csak ha összeházasodtok. Kitartást
2011. okt. 13. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!