"nem véletlenül mondják azt hogy van zsidó az összes többi meg goj?" Tudod, hogy ez a szó mit jelent valójában? Mindössze annyit, hogy "nép". Ez kb. olyan, mint hogy a budapestieknek mindenki más vidéki. Egyszerűen csak egy kifejezés mindenki másra, "a többiekre".
Mármint én az eredeti szövegre gondoltam, nem egy "kivonatra". Na, ott meg tudod mutatni, hol olvasható?
2011. okt. 12. 08:55
16/23 anonim válasza:
nincsenek fent neten eredeti dokumentumok
2011. okt. 12. 23:27
17/23 anonim válasza:
én is betérő vagyok és nem néznek ki. Sőt. Hajrá! És én azért tértem be, mert a zsinagógában mosolyognak rám, nem átnéznek rajtam, és mert ott fűtenek/van légkodni :P
Mindenkinek szíve joga, melyik valláshoz húz a szíve, én is katolikus voltam. De nem vált be. A goj annyit jelent, hogy nép, miért amikor a budapesti azt mondja, vidéki, talán arra céloz, hogy az a rohadt paraszt, akit ki kell forgatni a vetéséből? ha te így használod a vidéki szót, ahhoz nincs hozzáfűznivalóm.
2011. dec. 22. 00:02
18/23 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek,hogy a katolikus szót kis betüvel irtam. Figyelmetlenségből eredt eme hibám!
2012. júl. 6. 13:09
19/23 anonim válasza:
kisbetűvel kell írni mindkettőt
2012. júl. 6. 17:43
20/23 anonim válasza:
Ezt nem értem:
"Ezt el kellett volna magyaráznia legfőbb áttérőnek is! Valami Názáreti Jézus volt a neve."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!