Krisztus második eljövetele után mi lesz itt a földön?
Az én értelmezésem szerint Krisztus "eljő a felhőkkel; és minden szem meglátja őt", az igazak (halottak) feltámadnak és az élő igazakkal "elváltoznak.
Majd az én értelmezésem szerint mindenféle földrengések, hatalmas jégesők lesznek, és elpusztul a föld.
Több "tanulmány" úgy írja le, hogy az eljövetelekor elváltoznak az igazak, a többiek meg itt maradnak megkötöztetve sátánnal. Ama utolsó nap után még lesz 365000 nap :) ? Majd utánna megint eljön nagy csatába? Ez nekem zavaros így. Krisztus szavait olvasva világos, de amikor elolvasom ezeket a divatos tanulmányokat, teljesen zavarossá válik az egész.
Szia.Ha igazán érdekel a téma kérlek olvasd el ezt a linket hu/wol/d/r17/lp-h/1101989263?q=Jézus+eljövetele&p=par
Nagyon részletesen leirva Krisztus visszatérését és az e köré épülő eseményeket. Szerintem nagyon hasznos remélem neked is segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!