Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Krisztus második eljövetele...

Krisztus második eljövetele után mi lesz itt a földön?

Figyelt kérdés

Az én értelmezésem szerint Krisztus "eljő a felhőkkel; és minden szem meglátja őt", az igazak (halottak) feltámadnak és az élő igazakkal "elváltoznak.

Majd az én értelmezésem szerint mindenféle földrengések, hatalmas jégesők lesznek, és elpusztul a föld.

Több "tanulmány" úgy írja le, hogy az eljövetelekor elváltoznak az igazak, a többiek meg itt maradnak megkötöztetve sátánnal. Ama utolsó nap után még lesz 365000 nap :) ? Majd utánna megint eljön nagy csatába? Ez nekem zavaros így. Krisztus szavait olvasva világos, de amikor elolvasom ezeket a divatos tanulmányokat, teljesen zavarossá válik az egész.

2011. okt. 8. 21:48
1 2
 11/12 Áldott Csilla válasza:
Jézus Krisztus, a Mi Urunk (Ő mindenkinek és mindennek az Ura) nem sokára eljön, addig nagyon sokan megtérnek Istenhez=Szeretet=A Mi Mennyei Atyánkhoz. Elfogadják Jézus Krisztus örök Megváltó munkáját. Erre azért van szükség,mert itt a Földön dől el, Te döntöd el Kedves Olvasó, hogy a halálod után az örök életet a szellemed, lelked hol fogja eltölteni: a Mennyben, vagy a pokolban (aki nem fogadja be Jézust a szívébe, egész lényébe) << Ez ÉLET-HALÁL kérdése, ez nagyon komoly döntés,amit csak Te hozhatsz meg. JÉZUS= az Út, az Élet, az örök Igazság, a teljes, örök Üdvözítő, Szabadító, Gyógyító, a Békesség Fejedelme. A Mennyben nincs betegség, halál, szegénység, bánat, vádaskodás, stb. A Mennyben örök öröm, boldogság, békesség, túlcsorduló hatalmas gazdagság van. A sátán=ördög=hádész=diabóló=régi kigyó=sárkány=hitető=megtévesztő=hazug=hamis=bün=céltévesztés=betegség=szegénység=vádoló=megszégyenítő, sok-sok rosszat hozó, ő azért jön, hogy öljön, lopjon, raboljon, csaljon Tőled Kedves Olvasó << ezt akarod választani, mert ez maga a pokol. Tehát Jézus megjelenik az Égen és felviszi a Mennybe mindazokat, akik befogadták Őt a szívükbe, és életük Urává tették, elfogadták az örök megváltó munkáját. Ezután azonnal lesz a 3.Világháború= ami az atomrobbantásokat jelenti! Ezzel egyidőben elkezdődik a 7 év nyomorúságos időszak, ami nagyon Kegyetlen lesz, és ekkor az Antikrisztus az emberek homlokára és kézfejére bélyegzi az ő jelét= 666. Ezek az emberek már a pokolba kötnek ki (nincs visszaút) Tehát Jézus ezen nyomorúságtól akar megmenteni Téged Kedves Olvasó. Viszont a 7 év nyomorúságos időszak után lesz a Milleneum= az 1000 éves békés, boldog, örömteljes időszak itt a Földön, mert Krisztussal együtt visszajön a Mennyből az összes Keresztény! Engem Jézus Krisztus 21 évi alkoholizálásból,szexfüggőségből,férfifüggésből, túlevészetből, hatalmas személyiségzavarból mentett ki.Depresszióból, pánikbetegségből gyógyított ki az Úr, psychoszomatikus beteg voltam. 2 évig hajléktalanszállón laktam, mert annyira ittam, hogy nem birtam fizetni a lakásom (ami az enyém volt) rezsijét se. Ha én nem fogadom be szívembe, az egész lényembe Jézus Krisztust, akkor az én lakhelyem a Psychiatria, és a testemet az út szélén árulják!! Ezt mind a sátán tette velem, mert nem ismertem Isten Igéjét, hogy lehet szabad, áldott életem is a Földön. Válaszd Jézust kedves Olvasó.Ahogy a Mennyben, úgy itt a Földön is!
2016. dec. 2. 16:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia.Ha igazán érdekel a téma kérlek olvasd el ezt a linket hu/wol/d/r17/lp-h/1101989263?q=Jézus+eljövetele&p=par

Nagyon részletesen leirva Krisztus visszatérését és az e köré épülő eseményeket. Szerintem nagyon hasznos remélem neked is segíteni fog.

2017. ápr. 24. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!