Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megvallottátok a vallási...

Megvallottátok a vallási hovatartozásotokat?

Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 15:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan variáció, hogy nem kívánok nyilatkozni.

Ugyanis erre a kérdésre (és még egy párra) egyáltalán nem kötelekő válaszolni. Nálunk ma volt a kérdezőbiztos, és a válaszom erre a kérdésre, hogy nem kívánok nyilatkozni.

Ennyi.

2011. okt. 6. 19:23
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig nem kaptam meg a borítékot.:(
2011. okt. 6. 21:48
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Én sem kívántam nyilatkozni. Magánügy. Az államnak semmi köze ahhoz hogy én miben hiszek. Elég ha én tudom.
2011. okt. 6. 22:20
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

Ahhoz képest, hogy párszáz éve még kínzást és a halált is vállalták sokan, mert vállalták a hitüket, elég szégyen, hogy most sokan ennyire nem vállalják fel, hogy miben hisznek.

Én megvallottam.

2011. okt. 7. 08:50
 15/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: itt arról van szó, h nem hiszünk benne! Csak egy ts-i szokás szerint meg lettünk keresztelve de nem érezzük magunkénak a dolgot.
2011. okt. 7. 13:37
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Felvállalni? Ez csak egy statisztikához kell. Ha keresztényt be lehetne írni, jó, de ha nem járok semmilyen templomba, gyülekezetbe, mit vállaljak fel?

Szerintem a hit felvállalása mindig egy személyes helyzetben történik. (beszélgetés stb.)Névtelen kérdőíven mit lehet felvállalni?

2011. okt. 7. 13:38
 17/25 A kérdező kommentje:
Sőt! Hozzáteszem van egy zsidó barátnőm és ő se vallotta be, pedig náluk sokkal erősebb a kötelék mintsem egy kis víz amit a fejedre locsoltak. Ő is azt mondta, h nem akar semmiféle statisztika lenni
2011. okt. 7. 13:39
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én megvallottam, mert gyakorló keresztény vagyok, de teljesen egyetértek veled, szerintem sem helyes, ahogyan a Katolikus Egyház kampányol, nagyon sok pénzt szórnak el erre, amit hasznosabb dolgokra is lehetne, ráadásul olyanra biztatják az embereket, ami nem helyes.

Aki nem gyakorolja a vallását az ne is vallja meg!

Üdv. Péter

2011. okt. 7. 15:45
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó: itt arról van szó, h nem hiszünk benne! Csak egy ts-i szokás szerint meg lettünk keresztelve de nem érezzük magunkénak a dolgot."

Nem értem: ezt miért nekem címezted?

Én csak annyit írtam, miszerint szégyen, hogy az emberek nem vállalják fel magukat. Túl sokan hazudoznak ezeken a kérdőíveken, csak nem értem miért.

A kérdőív egyébként se kérdezi miben hiszel, hanem, hogy felekezethez tartozol e. Én megvallottam, hogy nem. Nem értem miért kell titkolni. A zsidó barátnőd nagy mesüge, hiszen így is a statisztikában szerepel csak mint nem zsidó.

A katolikus vezetők pedig tisztában vannak vele, hogy állami támogatások osztásakor jól fog jönni, ha hivatalos adattal tudják bizonyítani a támogatottságukat.

2011. okt. 8. 08:23
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ahhoz képest, hogy párszáz éve még kínzást és a halált is vállalták sokan, mert vállalták a hitüket, elég szégyen, hogy most sokan ennyire nem vállalják fel, hogy miben hisznek."

Ha én Krisztusban hiszek, hiszek a teremtésben, hiszem az Istent, hiszek a Biblia szavában, hiszek a próféciákban, hiszem és várom Krisztus második eljövetelét, megtartom (próbálom) a tízparancsolatot, benne a leginkább feltűnő szombat (sabbat) napját, stb, stb, de nem tartozom egyik földi felekezethez, egyházhoz sem, akkor mit is kellett volna odaírnom? Nem az volt a kérdés, hogy hiben hiszek, hanem, hogy milyen vallásúnak tartom magam. Nem tartozom földi egyházhoz. Az én országom nem e világból való.

Mi szerinted akkor a helyes válasz azon kívűl, hogy nem kívánok nyilatkozni?

2011. okt. 8. 10:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!