A feszültség feloldására megtud-e segíteni Isten, vagy ez ellen csak én tehetek?
Bocsi ha rosszul fogalmaztam
Nagy szükségem van segítségre
Nem létező valami létező problémát nehezen tud megoldani,
így igen, magadnak kell megtalálnod a megoldást.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
15:18 nak
Nem konfliktus helyzetben vagyok , csupán félelem, aggodalom, kudarc élmények.
Szeretném ha Isten tényleg segítene.
Én most olvastam egy könyvet, a címe: Istenre hangolva. (Író: Gary Chapman). Meleg szívvel ajánlom, hogy olvasd el!
Isten úgy tud segíteni a problémádon, ha Te leteszed azt és rábízod a gondodat! Remélem megoldódik a problémád!
Tisztelt kérdező!
A válasz a kérdésedre igen, Isten tud segíteni. Ezért figyelmedbe ajánlanám a Bibliából például a 37. Zsoltárt. :-)
Igen, Jézus olyan békességet ad neked, amit a világi dolgoktól nem kapsz meg. Ajánlom Anthony De Mello könyveit, én most vettem meg a Szárnyalást és a Szív ébredését az egyik kis könyves kuckóban a metró aluljáróban (valami okból ilyen helyeken nagyobb választékkal kapható. Kemény 990 ft darabja.)
Olyan kis történetek vannak bennük, amelyek ha elmélkedsz rajtuk, tényleg megváltoztatják a gondolkodásmódodat és segítenek ledobni a negatív érzéseidet.
Ugyanis ezek valójában csak a te fejedben léteznek, nincs igazi létjogosultságuk. Ha nem azonosulsz velük, nincsenek rád hatással.
Üdvözlettel,
freya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!