Lehet valaki úgy is vallásos, hogy nem tart be "szabályokat"?
Figyelt kérdés
szóval,én vallásosnak érzem magam,hiszek Istenben,viszont
nem hinném,hogy a hívő embereket cselekedetei teszi hivővé,hanem a hite:
-néha szoktam csúnyán beszélni
-szoktam táncolni,néha iszok alkoholt meg ilyenek(valamelyik vallás a táncot ördögi dolognak titulálta,a szomszédom is ilyen vallású,amikor látták ,hogy táncolom mondták hogy szerintük ez nem helyes!!az ilyen embereken kiakadom:))
-nem szoktam templomba se járni,se semmilyen vallási gyülekezetre
-meleg vagyok
...nos?
2011. szept. 22. 14:50
11/12 anonim válasza:
A Biblia világosan leír valami olyasmit, hogy ne háljon két férfi együtt úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni: utálatosság az (szó szerint nem tudom idézni). De azt is írja, hogy ne vess kétféle magot a földedbe, meg hogy ne viselj kétféle anyagból készült ruhát. Hogy mit tartasz fontosnak a Bibliából és mit hogyan értelmezel, az rád van bízva. Meg vagyok róla győződve, hogy a vallásszabadsághoz és a boldog szerelmi élethez egyaránt jogod van. Tudok ajánlani egy könyvet: Birtalan Balázs: Halállal lakoljanak? (A szerző meleg és keresztény) illetve egy filmet is: Imák Bobbyért. Minden jót!
12/12 anonim válasza:
Tessék, link a filmhez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!