Van olyan Arab aki ateista?
Kedves előző, mi a bajod velem,én katolikus vagyok.
Desemmi bajomazokkal akik mohamedánok.Ott is vannak hülyék is, ahogy az inkvizició ideji keresztény egyházat se tartom ovis csoportnak. De elég sok mohamedán barátom,munkatársam van ahhoz, hogy tudjam éppen elég ateista és kitért is van köztük.Igen vannak olyan országok ahol államvallás és nem éri meg reklámozni, hogy te nem vagy muszlim. De ez talán 5-6 ország. A többi elég toleráns.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:50
Enézését, hogy beskatulyáztalak. Csak a vehemens muszlimvédelmed arra következtetett, hogy te is közülük való vagy. Azért azt illene tudnod katolikusként, hogy a hőn védett muszlimjaid üldözik, sőt egyes esetekben ki is nyírják az egyiptomi hittársaid, ők a koptok. Nem rég volt valamelyik adón interjú az egyiptomi pátriárkával, hogy tömegesen menekülnek onnan. Főleg most, hogy az arab tavasznak köszönhetően szélsőségesek kerülhetnek hatalomra.
"De elég sok mohamedán barátom,munkatársam van ahhoz, hogy tudjam éppen elég ateista és kitért is van köztük."
Igen, de a válaszom nem rájuk vonatkozott. Velük nincs gond.
"De ez talán 5-6 ország. A többi elég toleráns."
Ezzel viszont akkor nem vagy eléggé képben. Indonézia volt a legtoleránsabb, de még ott is volt ilyen eset.
Bocs, de mint keresztény kinyílik a bicska a zsebemben, ha így általánosítasz. Semmivel sem jobb a szöveged mint amit egy fanatikus iráni mollah mondana.
Senki nem akar kinyírni engem, még ők sem.
Voltál már iszlám országban? mert én igen. Végigjártam észak-afrikát, az emirátusokat, még iránban is voltam. Iránban nem érezném jólmagam,de seholmásutt nem volt semmi gondom. És nem nem a "túrista-helyeken" voltam,hanem barangoltam.
A moszlimok közt ugyanannyi rendes ember van mint a keresztények közt. Vagy az ateisták közt.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:10
Nincs igazad! Nem voltam még iszlám országban, de volt már dolgom magyar muszlimmal(sajnos) és a legtöbb európai muszlim pont, hogy engem igazol. Iránban sincs igazad, mert habár ott a legnagyobb a vallási fanatizmus ott van a legnagyobb esélye egy igazi muszlim demokráciának. Ugyanis a legtöbb fiatal ott a rendszernek köszönhetően felsőoktatásban részesült és a rendszer és az iszlám fanatizmus ellenségei. Ott nem sokáig lesz ajatollahi rendszer. De szép mondaz ez a "...kinyílik a bicska..."! Olyan keresztényi.
Sziasztok!
Ilyen beteg gondolkodású emberek vannak Itt? Alig hiszem el. Az volt a kérdés, hogy van-e olyan arab, aki ateista, és aljutottatok odáig, hogy két emberke vitatkozik, az egyik védi, a másik szidja az iszlámot.
Hát ez nagyon beteges, mondom úgy, hogy én nem vagyok muszlim.
Van egy 22 éves barátnőm, ő semmilyen vallást nem követ, és könyvtárosnak tanul, és mondtam neki, hogy szoktam látogatni ezt az oldalt, és nem írom le, mit mondott a barátnőm a Gyikra, de nagyon csúnyát mondott, és most már látom, hogy tényleg igaza van.
Aki agyilag beteg, és olyan mértékű előítéletei vannak, hogy egy vallás képviselőit zsigerből utálja, menjen el egy pszichiáterhez, és kezeltesse magát.
Az utolsóelőtti válaszoló nagyon rendes ember, aki nem ilyen, az menjen a pi..ába.
Üdv: 29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!