Volt aki már álmodott Istennel?
21:33 vagyok.
Hát az egész álmot elég nehéz lenne elmondani, mert részletes és hosszú volt, meg igazából annyira személyes, hogy nem is lehet teljesen átadni, csak egy részét. Főleg az érzést nem. De a lényege annyi, hogy egy tükörben megpillantottam magam, és tisztán láttam a lényemet - úgy ahogy előtte sohasem. Az igazi énemet, a tényleges valóságot, amiről előtte nem akartam tudomást venni. És ezután egy nagyon fényes alak megjelent mellettem. Csak a tükörből láttam, de tudtam, hogy Ő az. Annyira fényes volt, hogy nem tudtam ránézni, vakító volt a fénye, ezért a karomat a szemem elé kaptam. Ekkor ő megragadta a karom, és azt mondta (bár nem szavakkal, hanem nem tudom hogy, gondolatátvitel szerűen), hogy ne féljek "látni", és ne forduljak el tőle. Kb. ennyi a megosztható rész, de mondom, az élmény az nagyon megrázó volt - a szó jó értelmében.
"Az igazi énemet, a tényleges valóságot, amiről előtte nem akartam tudomást venni."
Esetleg valahogy a bűneidet is láttad a tükörben?
Előző
A bűnösségem láttam vagy éreztem, igen. De mást is, a reális arcomat. Előtte hazudtam magamnak magamról, nem tudtam reálisan értékelni magamat, hol nagyon fent voltam, és azt gondoltam, hogy hűdejó ember vagyok, meg jobb, mint mások, meg minden, máskor meg egy rakás ...nak éreztem magam. Egy hullámvasút volt az életem. És álmomban ebben a tükörben egy reálisabb arc tükröződött vissza. Átéreztem, hogy basszus mennyire bűnös vagyok, de ugyanakkor azt is éreztem, hogy Isten még így is szeret, meg értékesnek tart.
Édesanyámnak olyan álmai szoktak lenni, amikben keresztény szimbólumok vannak. Ő ezeket általában nem érti, utólag szoktuk a nővéremmel kideríteni hogy melyik mit jelent.
Pl. most nemrég volt neki egy álma amiben egy kétélű karddal hadakozott. Mondtam neki hogy a kétélű kard Isten Igéje.
Vagy korábban volt egy álma amiben azt kapta hogy vegyen új ruhát. És ő pedig fizikai ruhára gondolt :)
A megtérésemet követően volt egy rövid, de félelmetes álmom.
Valami olyasmi volt, mintha Isten lesújtott volna rám haragjában, amiért sokáig hanyagoltam Őt.Mintha egy hatalmasat ütött volna a hátamra. Nem tudom jobban megfogalmazni.
Nagyon rossz érzéssel ébredtem.Azt az érzést amit álmomban átéltem, nem tudom leírni.
Abban biztos vagyok, hogy ez az álom nem Istentől származott.
22:08
És ennek hatására megváltoztattad az életed?
21:33
Nagy kegyelmet kaptál Istentől! :-) Jó az ilyen eseteket olvasni. Én azt gyanítom, hogy nem is álom volt, hanem valóban találkoztál Jézussal. A saját gondolkodásodban, érzékelésedben nem éreztél változást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!