Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted letezik Isten?

Szerinted letezik Isten?

Figyelt kérdés

Szerintem nincs

Stephen Hawking a Discovery Channel musoraban jol elmondta az igazat.

2011. szept. 10. 22:50
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
65%

"Ezen kívül Hawkingnak felesége van és három gyereke, biztos anyagi háttere és az egész világon elismert munkássága. Az egészségügyi problémáját leszámítva szeretnék hetvenévesen ott tartani, ahol ő."

Ha olyan boldog az életében, a feleségével, gyermekeivel, miért fordít arra időt, hogy megmondja létezik-e Isten vagy nem. A pénz, anyagi háttér nem minden. Hiszen minnél több pénzed van, annál többet akarsz, és mindennel így van. Autók, ruhák, mindenféle kütyük, többre van szükséged.Ezért a többért pedig bármire hajlandó vagy. Hawking is választhatott,de ő nem hisz Istenben, azt mondja nincs. Egy ember felel a kijelentései miatt,hiszen másokra is gondolnia kell, ha tényleg emberszerető. Ebből a szempontból egyáltalán nem értem, miért van szüksége egy milliárdosnak arra, hogy sokak által elismert, létező személyt tagadjon. Ilyenkor nem gondol arra,hogy ha még így is gondolom, azzal mennyi embertől veszem el a választás lehetőségét ? Ha ő maga jött erre rá, miért nem engedi, hogy más is ugyanígy tegye ? Persze, egy okos , elismert embernek hisznek, ez nem is kérdés, mintha csak a pénze esetleg a kijelentései tennék különbbé tőlünk. Persze megértem az ateistákat, nekik is szükségük van megerősítésre, abban amiben nem hisznek. De azért mert egy ember elismert, feltétlen hinnünk kell neki ?Mondjuk ez számomra nem lényeges, mármint a műsor meg amit elmondott. Szerintem Isten létezik,és nem igazán téríthetnek el erről az Útról :)

2013. jún. 13. 01:46
 42/45 anonim ***** válasza:
38%

Gyakori....hogy a frászban írhattál ilyen képtelenséget?

"""Ezen kívül Hawkingnak felesége van és három gyereke, biztos anyagi háttere és az egész világon elismert munkássága. Az egészségügyi problémáját leszámítva szeretnék hetvenévesen ott tartani, ahol ő.

Gyereke van? kitől? mert neki semmije nem működik, (esetleg lecsapolták? -aligha, mert még azon is nejlon zacskó van, és azok az ivarsejtek mindenre jók, csak nem nemzésre,szóval legyen hova csöpögni a pisinek) és még a gondolatait is elveszíti lassan, annyira elszállt önmagától.

Ezzel a pasival cserélnél, azért mert magas összegű rokkant nyugdíja van, és ebből telik arra hogy valaki beletegye a szájába a kanalat... valaki kitörölje még azt is...

szerelem? boldogság? Szaladni a széllel, átölelni mindent?

ezzel cserélnél?- csak hogy neved legyen közismert?

Még ha tudomást szerzett volna Isten létezéséről, akkor se mondaná el az emberiségnek, mert olyan mély gyűlölet lakozhat bent, a maradék fejében, csak azért él, mert a lélek, szeret itt lenni a valóságban, még egy nyomorék tehetetlen testben is.

Mert az élet egyszeri csak itt a Földön.

2013. jún. 14. 00:31
 43/45 anonim ***** válasza:
91%
LEHET, hogy létezik, de az BIZTOS, hogy mindent magasról leszar. Jó magasról.
2015. júl. 25. 15:13
 44/45 anonim válasza:
16%
Akkor nyald ki Stephen seggèt ennyit èrdemeltek mind...ha keresnètek megtalalnàtok.Nem tudom te minek èrzed magad de èn nem a majmokbol.vagyok,Istentől származom.Aki nem hisz Istenben az mehet a pokolba! ✌
2015. okt. 7. 07:47
 45/45 anonim válasza:

Nem hiszek semmi istenféleségben mert nem létezik ilyesmi!

A vallásos embereket fogyatékos otthonba kellene zárni. Járjanak csak templomba majd a halálos ágyukon rájönnek hogy mekkora idióták voltak hogy ilyenbe hittek. Sajnálom az ilyen embereket mert az emberiség 100x ilyen gyorsan fejlődne ha bem lennének ilyen ostoba "emberek"

2015. nov. 17. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!