Szerinted letezik Isten?
Szerintem nincs
Stephen Hawking a Discovery Channel musoraban jol elmondta az igazat.
"Olyan formában, hogy a vallások előadják biztos, hogy nincs."
Úgy tűnik, valaki mindent tud a világon, hogy ilyet kijelent. Ha meg nem tud mindent, akkor meg összefüggéstelenül beszél.
számomra 7 éve nem is kérdéses, hogy VAN!!
14 éves koromig lázadtam ellene, nem hittem, hülyeségnek tartottam a "vallást"... aztán valami megváltozott
Legalább annyi híresség hisz, mint amennyi nem.
Én tőlük függetlenül jutottam arra a véleményre, hogy nincs.
Azt hiszem ezt joggal nem is nevezhetem többnek, mint vélemény.
Aki pedig a nyomorát annak tulajdonítja, hogy Hawking nem hisz, az gondolja végig az életét. A betegsége veleszületett, tehát Istennek már a fogantatása pillanatában büntetnie kellett, nem pedig a hitvesztés pillanatától. Az ítéletnek nem a feltámadás után kellene következnie?
Ezen kívül Hawkingnak felesége van és három gyereke, biztos anyagi háttere és az egész világon elismert munkássága. Az egészségügyi problémáját leszámítva szeretnék hetvenévesen ott tartani, ahol ő.
Ezen a linken beszélnek arról a könyvről, amiben Hawking ezt taglalja: [link]
"egyszerűen a gravitáció törvényszerűségei okozták, hogy az univerzum létrehozta magát a semmiből."
Létrehozta magát a SEMMIBŐL....
Már bocsánat, bármiféle tanulmány, meg IQ ellenére aki ilyet elhisz, az a szememben az elmebeteg kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!