Isten Hitlert is szereti?
Figyelt kérdés
Úgy értem Ő minden embert szeret válogatás nélkül. Tényleg mindenkire vonatkozik a szeretete?2009. ápr. 22. 10:19
21/28 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hihettek egy ilyen könyvben vakon, ami évezredek óta oly sok utat tett meg és rég egy kiforgatott zsidó-propaganda lett belőle...
Nincs isten, persze vannak felső dimenziók, de nem abban a formában, ahogy a Biblia fogalmaz. Hitler pedig nem volt Istenellenes, és gonosz sem, inkább az volt, aki megváltotta a világot, és felébresztette az emberiséget!
Szóval ott fennt most előkelő helyen van, és ne dobálózzunk ilyen "világura" meg 10milliók gyilkosa" meg "tömeggyilkos" szavakkal, inkább olvassunk! Jó?
22/28 anonim válasza:
Isten mindenkit szeret, és nem szereti azt, és én szerintem megbocsátott neki, mert ugye Isten a tanítványai ölték meg, és nekik mégis megbocsátott.
24/28 anonim válasza:
Hitler ateista volt ugyhogy isten szerintem elbeszélget vele
25/28 anonim válasza:
ha ISten olyan qrva nagyon szereti az embereket minek kuldi oket orok karhozatra ,meg pokolba meg mittom en hova???
26/28 anonim válasza:
Hitler nem ateista volt. Hitler Római katolikus volt. A Mein Kampf az jó köny. Azt elkéne olvasni.
27/28 anonim válasza:
Hitler tényleg nem volt ateista és a sok kudarcba fulladt merénylet ellene csak erősítette a hitét mert úgy vélte, hogy azért nem hal meg mert Isten kiválasztotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!