Isten Hitlert is szereti?
Figyelt kérdés
Úgy értem Ő minden embert szeret válogatás nélkül. Tényleg mindenkire vonatkozik a szeretete?2009. ápr. 22. 10:19
11/28 anonim válasza:
Élj úgy, hogy Isten országába kerülj, és akkor majd megkérdezheted Tőle személyesen.
13/28 anonim válasza:
Isten nem létezik, mert nem kézzel fogható! Hitler meg sajnos már nem él. Még ha létezett volna akkor se szerethette a konkurenciát!
14/28 A kérdező kommentje:
Kedves 21:10 Ennél ostobább érvet soha életemben nem hallottam isten léte ellen:) Kifejtenéd, hogy szerinted hogyan konkurál egymással Isten és Hitler?
2009. ápr. 22. 21:40
15/28 anonim válasza:
Buta érvek. Ennél magasabb szellemi nívót lenne jó látni ezen az oldalon. Nem értem, aki nem hisz Isten létezésében, mi jogon ír vallási topikba...mert szerintem senki nem kíváncsi gyönge véleményére.
Tudod, a Biblia is írja hogy " nincs Isten". Tudtad?
Zsoltárok 10:4:
A gonosz az ő haragos kevélységében senkit sem tudakoz; "nincs Isten", ez minden gondolatja.
Zsoltárok 53:1 (Revideált ford.):
"Azt gondolja magában a bolond, hogy "nincs Isten"! Romlottak és utálatosak tetteik, senki sem tesz jót.
16/28 anonim válasza:
persze, hogy szereti. mindenkit szeret. meg jézus is szeret mindenkit. tédeg is és hitlert is. ne aggódj, mindneki szeret mindenkit
17/28 anonim válasza:
Igen szerette,de felesleges kérdés ez.Az más kérdés,hogy haragudott-e rá.A kettő nem zárja ki egymást.Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!