Milyen vallásúnak mondhatom magam?
hát :D én magamban hiszek, ezt tudom javasolni, azért mert lefröcsköltek valami mágikus vizzel, nem lessz változás...
meg talán azt hogy hidd amit látsz nem pedig amit rád akarnak eröltetni, pl kereszténység meg isten,hogy miben kiben higgy azt magadnak kell megtalálnod,
Ez az úgynevezett Robinson keresztyénség lenne, ha nem hinnél még a szellemekben.
Ha megkereszteltek reformátusnak, akkor célszerű lenne ezen az úton felvenni a lépést.
Térj vissza erre a mezsgyére.
Keresed az életkorodnak megfelelő közösségi alkalmakat, pl. ifjúsági bibliaórák, és konfirmációra készülj, leht azt akár felnőtt korban is.
És természetesen járj el a vasárnapi Istentiszteleti alkalmakra, ha csak teheted. Ne félj, csak higgy! Isten megsegít! Ő már megérintett, ezt Te megérezted, hagy magad.
Áldást, békességet, Istennek dicsőséget.
Minek mondhatod magad?... Embernek.
Én nem tartozom egy felekezethez sem. Minden vallásból összecsipegetem ami nekem kell, és összegyúrom a saját gondolataimmal, megérzéseimmel.
és foglalkozz valami értelmes dologgal aminek van értelme ami előbbre viszi az életedet
vag takarits ki otthol ha más nem mert voltam már hivőnél inkább templomba járt mint hogy kitakaritotta volna a büdös puceráját otthol
szánalmas volt ahogy kinézett de a biblia az levolt porolva a kaján meg ott a csotány ez a vallás ez igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!