A válasz megírásának időpontja: 04-09 14:51 - ez a panteizmus. Az "Isten" bennünk van, a természetben van, az univerzumban van, etc.
Én hiszek Istenben, abban az Istenben (mert azért kinek mit jelent ez), Aki a világ Teremtője, Akiről a Biblia szól.
Mily' különös, h éppen ma van húsvét, azaz a feltámadás ünnepe. :)
2009. ápr. 12. 20:08
24/60 anonim válasza:
én igen is hiszek!ilyet ki mer írni h a biblia hülyeség?ja és aki szerint Isten nem egy személy, az igy is van Atya,Fiú és Szentlélek!
2009. ápr. 13. 12:17
25/60 anonim válasza:
Igen:) és jó érzés ^^
2009. ápr. 13. 16:04
26/60 anonim válasza:
"NEM. nincsen Isten!
Az ősemberek régen rájöttek, hogyha süt a nap akkor van kaja ha nem akkor meg nincs.
Egy idő után elkezdtek " imátkozni " gyakorta kisütött a nap. És ez így fejlődött tovább."
legalább le tudnád írni,hogy IMÁDKOZNI:P
de egyébként igazad van,végül is hülyeség...pár száz éve az ember megtanulta hasznosítani az elektromosságot,tök barmok vagyunk,hogy még mindig használjuk:/
2009. ápr. 13. 16:09
27/60 anonim válasza:
az első hozzászóló amúgy a sátánista volt aki a zártosztályra küldte volna azt az embert, aki álmában spanyolul beszélt. Amúgy asszem ismerem, mert egy ismerősöm mondott hasonlót. Én is hiszek istenben :)
2009. ápr. 13. 18:07
28/60 anonim válasza:
én Istenben (vagy legalábbis valami felső uralkodóban és irányítóban) hiszek, de a hitben nem. Nincs semmi bajom a hívőkkel, de véleményem szerint akárki is Isten nem az a "vágya", vagy nem azt várja el, hogy nyalizzunk neki.. de persze mindenki azt hisz, amit akar, és tényleg nem szeretnék senkit megbántani ezzel a válasszal
2009. ápr. 14. 17:26
29/60 anonim válasza:
"az első hozzászóló amúgy a sátánista volt aki a zártosztályra küldte volna azt az embert, aki álmában spanyolul beszélt. Amúgy asszem ismerem, mert egy ismerősöm mondott hasonlót. Én is hiszek istenben :)"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!