Változnék, de folyamatosan támadnak. Miért?
Nemrég ezt irtam ki http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..
Elindultam a változás útján, egy új életet akartam kezdeni..Szükségem lenne ezért barátokra erre vmi folytán a legjobb barátnőm beárult egy másik legjobb barátnőmnek.. Egy véleményt mondtam a barátnőm pasijáról amit nem gondoltam komolyan és ezt képes volt elmondani nekik.. Mind3an letámadtak ezért ... Kérdezem miért támadnak az égiek miért csinálják ezt? :( Változnék erre a barátaimat ellenem fordítják
"Ez egy homöopátikus orvosság, a neve: "Platinum C 30"."
A homeopátia okkultizmus, mivel olyan tablettákat használ amelyek annyira fel vannak higítva, hogy már nincs is bennük semmilyen hatóanyag. Ez olyan mintha egy pohár vizet - olyan vizet amit előtte sokszor higítottak egy bizonyos procedúra szerint - innál minden reggel és közben abban hinnél hogy ettől meggyógyulsz. Ez maga az okkultizmus, amikor valaki egy bizonyos tevékenységet végez, és közben abban hisz hogy ettől valami megváltozik, vagy mondjuk valaki meggyógyul. Aki ilyesmivel foglalkozik az úgymond kaput nyit a gonosz lelkeknek, mivel a saját varázslásában hisz, és ezek pedig szeretik az ilyen embereket becsapni. Lehet hogy meggyógyítják a betegséget, de ezzel hatalmat kapnak a varázsló vagy a varázslatot használó felett.
Itt egy tanúságtétel is ezzel kapcsolatban:
13:27-nek
Kedves Hozzászóló!
Én is vallásos ember vagyok (méghozzá intenzíven és római katolikus!) és tudom mi a mágia és mi NEM!
A homöopátia (M.o.-on még a nevét sem írják helyesen!!, én külföldön élek) egy abszolút elismert, tulajdonképpen a legjobb alternatív gyógymód. Én -személy szerint- egy csodálatos, Isteni ajándéknak tekintem.
Fillérekbe kerül az elöállítása (így a 3. világban is könnyen hozzáférhetö), állatkísérletek nem kellenek hozzá (hála Istennek!, mert nagy állatbarát vagyok)mellékhatásoktól nem kell félni, mert nincs (ellentétben a gyógyszergyárak "remekeivel") és HAT!!! és GYÒGYÌT!!!
Ha vallásos vagy és a karizmatikus mozgalomban kiismered Magad (ez az én szellemi otthonom is), akkor talán ismered ezeket a híres, nagy neveket is mint: Manjackal atya, Bill atya (utóbbi 3 évevel ezelött már meghalt)... Mindkettö Keralából (India), az ottani Szent Tamás által 2000 évvel ezelött megtéríett és alapított keresztény közösségekböl jönnek az "elistelenedett" Nyugateurópát újra evangélizálni...
Mindekettöjüknek nagyon sok karizmát ajándékozott a Jóisten, (ök homöopátia nélkül is tudnak, csak imával gyógyítani), de "átlag emberek számára", akik ilyen karizmával nem rendelkeznek, azoknak KIMONDOTTAN CSAK (!) a homöopátiát ajánlják. Tehát AJÁNLJÀK!
Egész Indiában 50%-ban ezzel a gyógymóddal gyógyítanak, mert olcsó és mert JÒ!
Én még akárhány katolikus papot megkérdeztem a hom.-ról, mindegyik "engedélyezte", egyik sem volt ellene..., söt.
Nem szabad ott is az ördögöt látnunk, ahol nincsen!
(Egyébként lemondani a homöopátia csodálatos gyógyítási lehetöségeiröl- mint pld. ebben az esetben is - és hagyni a másikat betegen, szenvedön...., az bün!)
A link, amit példaként lehoztál, az egy nagy zagyvaság, már ne haragudj.
Ott nem a homöopátiával volt a baj, hanem azzal az "esotérikus beütésü" orvossal (?) vagy természetgyógyásszal (?), aki ilyen -valóban mágikus- hókusz-pókuszt ajánlott az illetö hölgynek:
"... ö (a kezelöje) azt mondta, hogy nincs szükségem semmiféle golyóra, csak egy papírra, tollra és egy pohár tiszta vízre. Azt mondta, hogy rajzoljak néhány jelet a papírra (már nem emlékszem, hogy mit), tegyem rá a pohár vizet egy pár percre, utána igyam meg és ez ugyanúgy hatásos lesz, mintha bevennék valamilyen golyócskát."
Hát igen, ez mágia!
Ettöl én is óvakodnék!
Az ilyen gyógyászokhoz NEM SZABAD menni, ez egy esotérikus! Az esotéria teljes egészében az ördög területe, ezt KELL tudni!
De a homöopátia nem tehet arról, ha ilyen emberek kezébe kerül...
Nem a homöopátiától kell tehát félni, ahnem az ilyen gyógyászoktól!
golyócskákkal kezelt, hogy gáz van és segítsen, mondja meg, milyen golyót vegyek magamnak másnap reggel. Ő azt mondta, hogy nincs szükségem semmiféle golyóra, csak egy papírra, tollra és egy pohár tiszta vízre. Azt mondta, hogy rajzoljak néhány jelet a papírra (már nem emlékszem, hogy mit), tegyem rá a pohár vizet egy pár percre, utána igyam meg és ez ugyanúgy hatásos lesz, mintha bevennék valamilyen golyócskát.
Kedves Kérdezö!
Ezt írod:
"Szükségem van a szeretetre nagyon ez a gond... Egy lány nem tudná megadni azt amit én szeretnék."
Biztos nem kaptál elég szeretetet eddigi életedben, elsösorban (kis)gyermekkorodban, stb.
De hidd el, ezt az óriási deficitet egyetlen egy ember sem fogja tudni Neked pótolni!! Erre egy ember sem képes és csak "elszalad" majd, ha látja, hogy ezt várod el töle...
Valahol minden ember deficites ezen a területen, senki nem kapta meg igazán azt, amire vágyott, az emberi szeretet túl kevés ehhez...
Az, amire Te vágysz (tudatosan vagy tudat alatt), az a nagy szeretet, azt CSAK Istentöl kaphatod meg, mert Ö maga a SZERETET!!
Próbálj meg hát ezen a területen elkezdeni keresni, elöször is keress fel egy katolikus papot, gyónjál, meséld el neki, hogy áll az életed... Kérd meg, hogy adjon Neked címeket, ahol egyrészt imádkoznak Èrted, másrészt, akikhez csatlakozhatnál, imakör ilyesmi. Az egyháznak nagyon sok ifjúsági programjai is vannak, közös rendezvények, kirándúlások, ott hamar találhatnál jó embereket, akik több szeretetre képesek...
De ha rendszeresen imádkoznál, kérnéd Istent (Jézust), hogy segítsen, töltse fel a hiányaidat, hozza rendbe az életedet, majd meglátnád, hogy szép lassan minden megváltozna!
Ezt tapasztalatból mondom!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!