Változnék, de folyamatosan támadnak. Miért?
Nemrég ezt irtam ki http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..
Elindultam a változás útján, egy új életet akartam kezdeni..Szükségem lenne ezért barátokra erre vmi folytán a legjobb barátnőm beárult egy másik legjobb barátnőmnek.. Egy véleményt mondtam a barátnőm pasijáról amit nem gondoltam komolyan és ezt képes volt elmondani nekik.. Mind3an letámadtak ezért ... Kérdezem miért támadnak az égiek miért csinálják ezt? :( Változnék erre a barátaimat ellenem fordítják
Ez a gond a legtöbb vallásossal: nem veszik észre, hogy a legtöbb rosszat az életükben saját maguk okozzák. Egyszerűen gyűlölöm, mikor az ember a saját gondjai miatt Istent vádolja, undorít ez a magatartás!
Ne hidd, hogy elítéllek, amiért meleg vagy, vagy így fogad el téged az ember, vagy sehogy. Te így vagy teljes, és kész, ennek semmi köze a mostani kérdésedhez, nem is értem, miért linkelted be.
Én magam is keresztény vagyok, de ha gond van, képes vagyok magamon kívül mérlegelni a dolgokat, meglátni a probléma valódi forrását, majd abból kiindulva megoldást találni.
23:44 vagyok. Pont ma néztem egy filmet ezzel a témával kapcsolatban, pontosan a vallás és homoszexualitás volt a központi témája. Ki is írtam ezzel kapcsolatban egy kérdést.
A filmet az alábbi linken megnézheted, de eszedbe nem jusson olyan hülyeséget csinálni, mint a főszereplő!!!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A film első fele tipikusan azt mutatja meg, hogy nem szabad hozzáállni a homoszexualitáshoz. A második fele viszont figyelemre méltó, érdemes elgondolkodnod rajta.
Megtagadhatod önmagad, színlelheted, hogy minden rendben van, de az nem te leszel. Ezen is gondolkodj el.
Megnéztem a filmet és gyönyörű volt! Számomra.. Meghatott.. majdnem sírtam azon a részen amikor Bobby.........
Nagyon szomorú film.. Elgondolkodtató valóban!
"Elindultam a változás útján, egy új életet akartam kezdeni."
Ez mindenképpen jó dolog, kívánom hogy legyél nagyon kitartó!
A barátokkal kapcsolatban:
Te tudod hogy mennyire vesztél össze velük illetve hogy esetleg valóban megsértettél-e valakit, és ezért jobban meg tudod ítélni hogy mit helyes tenni, de szerintem az igazi barátok egyáltalán nem veszekednek (bár lehet hogy ez vérmérséklettől is függ). Szóval lehet hogy új, jobb barátokat kellene keresned. De az is lehet hogy neked is óvatosabban kellene fogalmazni, a viccelődés jó dolog, de közben könnyen megsérthetünk másokat.
Ezek a barátok egyébként nincsenek rád rossz hatással? Lehet hogy pont ilyen módon jól is jársz majd hogy megszabadulsz tőlük (lehet hogy éppen ez Isten akarata).
De ha úgy egyébként jóban vagytok akkor viszont ne érts félre nem szeretném tönkretenni a barátságot, ha úgy gondolod nyugodtan imádkozhatsz azért hogy kibékülj velük.
Még annyit hadd tegyek hozzá, hogy gyanítom hogy fiatalkorodnak azt a részét éled éppen, amire általában azt mondják hogy a legszebb évek, ugyanakkor viszont ezek valójában az életed legnehezebb évei. Ezért azt javaslom hogy nyugodtan gondolj arra hogy ez csak egy időszak amit túl kell élni és később sokkal jobb lesz. Legalábbis az én tapasztalatom ezt mutatta.
Hogy most, amikor meg akarsz változni, támadások érnek, ez természetes és teljesen érthetö...
Ezek a támadások u.i. az ördögtöl jönnek, mert mindenkit, aki bünben él és onnan ki akar kerülni, azt az ördög masszívan fogja támadni, hogy ezt a megjavulást, kikerülést megakadályozza.
Ezt kell tudni!!!
A homosexualitás egy "halálos" bün, ami azt jelenti, hogy ha ezzel a bünnel halsz meg, nem juthatsz be a menyországba, ami az örök boldogságot jelentené!
Hogy hová kerülsz, azt azt hiszem nem kell ecsetelnem..., de az is örök lesz...
A dolog tehát nagyon komoly, (örök) életröl és (örök) halálról van szó!!!!!!!
Egy nagyon erös démoni hatás alatt állsz, igaza van az illetönek, aki ezt írta. Ezektöl a negatív eröktöl mindenképpen meg kell szabadúlnod, ha nem akarod, hogy az életed teljesen tönkremenjen, mert végsösoron ez történik mindenkivel, aki egy súlyos bünben (lásd démoni behatás alatt) hal meg.
A tanács, hogy imádkoztass magadért, abszolút döntö!!!!Keress fel -egy lehetöleg katolikus- papot, akinek elmondod ezt a problémát, akinél meg is gyónhatod!! Ö majd további utasításokat fog tudni adni, ki, hol tudna rendszeresen imádkozni érted. (Apácák, szerzetesek, imakörök).
Ezt a változást Neked is kell AKARNOD(!!), különben nem ér az egész semmit. Ennek az elsö feltétele (lenne), hogy kikrülsz a "meleg" társaságból, elkerülsz minden alkalmat, ahol ezt a bünt újra és újra gyakorolhatnád.
Spirituálisan, ha azt mondod, vallásos vagy, akkor a rózsafüzért kéne (naponta!) mondanod! (A rózsfüzértöl ugyanis az ördög elmenekül!!!)
Szerencsére van még egy orvosi megoldás is, amit M.o.-on még alig (vagy egyáltalán nem) ismernek (én külföldön élek), amit mindenképpen igénybe kéne venned, mert biztosan segít és nem is kerül sokba. (De dacára, hogy ez a szer segíteni fog (!), a spirituális része a dolognak mégis a fontosabb, hogy Istennel a kapcsolatod kitisztúljon!!!!)
Ez egy homöopátikus orvosság, a neve: "Platinum C 30".
Ebböl havi 1x 5 golyócskát kell bevenni. (Tehát egyszerre 5-öt, elszopogatni.)
Ha szeded, le kell mondani a babkávéról, mert az sajnos megszünteti a hatást. (Minden hom. szernél).
Addig szedd, amíg benned van ez a hajlam, úgy gondolom 1-2 év is lehet (vagy akár még tovább is, hogy teljesen stabilizálódj), de semmi mellékhatása nincs, nem kell félned. Minden csak egyre jobb lenne töle, az egészséged is...
10 gramm-os üvegben kb. 1000 golyócska van, kb. 7-10 EURO-ba kerül, gyógyszertárban.
Gyors javulást, Isten áldását kívánom Neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!