Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért kell templomi misére...

Miért kell templomi misére járni, ha hívő vagy?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van hite, nem szükséges hozzá egyház eleve, meg templom se. Ha misére mész, előbb lesz belőle magamutogatás, mint valódi hit. De ha ragaszkodsz a templomhoz, az bizony egész nap nyitva van a kapu, bármikor be lehet menni, ha neked feloldozást jelent az épületben tartózkodás. Ám mégis mindenki akkor megy, mikor a többi ember is látja. A pap prédikációjára pedig egy embert se láttam még, hogy valóban odafigyelne.
2011. júl. 21. 13:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

-en ugyan zsido vagyok,de ugy erzem nem kotelezo odamenni!!-(zsinagoga)-

mindegy hogy hol mondom el az imamat!!nem a hely a lenyeg ,hanem az hogy elmondom!!az UR mindenutt ugyanugy meghallja azt!!

2013. ápr. 12. 07:53
 12/12 anonim válasza:

szerintem szükségünk van arra,hogy meghallgassuk a lelkész vagy pap mit mond az aktuális igéről mert nagyon sokat taníthat, amire te magad sokszor nem jössz rá.de fontos, hogy találj egy olyan közösséget ahol neked tetszik az igehirdetés és feltudod használni azokat amiket mondanak.

a templom ahova én járok 3 lelkész is tart istentiszteleteket és én általában csak az egyikre járok,ami nekem szimpatikus és úgy érzem a legtöbb gyakorlati tanácsot mondja az életre

2019. máj. 26. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!