Mit kezdjek ezzel? Történt már hasonló valakivel?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. A történetem 2 éve kezdődött, azt hiszem júniusban vagy júliusban, valamikor a nyár elején. Az előtt, nem mondom, hogy rettenetes életem volt, de talán az átlagos alsó határa. Nem voltam sikeres sem a lányoknál, sem a baráti körben, visszagondolva meglehetősen idegesítő arc voltam. Valójában senkim sem volt, akivel őszintén beszélgethettem volna bármiről. Akkor egy nagyon fura álmom volt, egy nővel beszélgettem, és, bár mikor felébredtem nem emlékeztem hogy miről beszéltünk, vagy hogy mi történt, de halványan éltek bennem egy érdekes vallás alapjai. Akkor este imádkoztam először az istenekhez, akiknek a nevükre sem emlékeztem. Nagyobb jelentőséget nem tulajdonítottam a dolognak, de gondoltam ártani nem árthat. Nem imádkoztam minden nap, amikor igen, akkoris tulajdonképpen csak a vágyaimat mondtam el. Hozzáteszem, volt a szüleim baráti körében egy lány, nagyon tetszett nekem (igazából amolyan "menő" csaj volt (miniszoknya, magassarkú). Az imáim részben őérte is szóltak (persze, magamnak akartam de ez nem bűn:D). Néhány héttel ezután a családjaink, mint minden évben együtt nyaraltak. A második napon olyan történt, amire a legmerészebb álmaimban sem számítottam, bár ma már nem hatna meg különösebben. Mindketten először ittunk alkoholt (egy szállodában voltunk) és a szüleink sétálni mentek. Már asszem este volt, bár elég homályos a dolog. A lényeg, hogy megkért, hogy önkielégítsek előtte, miközben ő is levetkőzött és a meztelen testemet simogatta. Több nem történt, dehát nem is történhetett volna. Ezután egyre gyakrabban kezdtem imádkozni (ma már tudom a csajról, hogy nem éri meg küzdeni érte). A gólyatáborban az egyetlen voltam, akit nem szívattak meg, és nem sokkal utána kezdtem járni az első barátnőmmel. Elég jó gimnáziumba járok, de a dolgozataim általában tanulás nélkül is jók, mindig szerencsém van, és könnyű kérdést kapok, sokszor történt már meg, hogy a tanár 10-20 ponttal többet számolt . Általában mindenhol szerencsém van (persze nem állnak a fejem fölött lángoló kardú angyalok). Ma már mindennaposak az imádságaim, és mióta ez így van több álmom is volt ezzel kapcsolatban. A lényege az egésznek, hogy az isteni erő egy, de több isten között van felosztva. Mi ennek a vallásnak a neve? Szeretnék hasonló tapasztalatokkal bíró emberekkel beszélni.2011. júl. 21. 13:02
11/14 anonim válasza:
Még azon gondolkodtam hogy az a nő akivel álmodban beszéltél nem Szűz Mária volt véletlenül?
"Viszont mint mondtam, az isteni erő több isten között oszlik meg, s ezek közül talán nem mind pozitív, azonban ezt kizártnak tartom."
Ez miből gondolod hogy többen vannak? Volt valami erre utaló jel amit nem írtál itt le?
"De nem győztél meg, hiszen a keresztény vallás is több részre osztja a maga istenét."
Nem baj ha nem győztelek meg, az a fontos hogy ha lesznek arra utaló jelek hogy mégis démonok (pl. depresszió, rémálmok) akkor majd eszedbe fog jutni amit mondtam. Én se vagyok biztos abban amit írtam azért is mondtam hogy ez csak tipp.
12/14 A kérdező kommentje:
Depressziós soha nem voltam alapvetően vidám természetű vagyok... Rémálmaim pedig régebben voltak (2-3 éve) de ma már egyáltalán nincsenek. Az ezzel kapcsolatos álmok egészen kellemesek:D Általában egy nő beszél hozzám ritkán emlékszem is arra, amit mondott az állításaimat az övéire alapozom. Eddig egyetlen egyszer történt meg, hogy többen is voltak.
2011. júl. 21. 14:10
13/14 A kérdező kommentje:
Megvallom fogalmam sincs. (Bocsáss meg, az előbb nem vettem észre az első kérdésed.) Nem emlékszem, hogy említette volna a nevét, de ezt nem is tartottam fontosnak, hiszen bárhogyan is de ő a mennyei birodalom küldötte. Ha ez segít valamit fekete szeme és fehér ruhája volt.
2011. júl. 21. 14:14
14/14 anonim válasza:
De ezt csak te gondolod hogy ezek a lények istenek vagy a nő mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!