Mit kezdjek ezzel? Történt már hasonló valakivel?
A felfogásod a vallásról teljesen más, mint nekem, de hasonló történeteim vannak katolikusként, csak épp nem azon múlt a szerencsém, hogy mennyit imádkoztam - nagyon ritkán szoktam -, mert anélkül is tudtam, és tudom, hogy az egy és igaz Isten szeret, és vigyáz rám.
Nézz utána a keleti vallásoknak, hátha azokban fogod megtalálni, amit keresel.
"a kétes kimenetelű történésekben valami hatalmasabb volt segítségemre."
A szerencsét én is úgy értettem, hogy szinte mindig pengeélen táncolok, és valahogy mindig sikerül a megfelelő oldalra esnem, ez pedig mostanra annyiszor történt meg, hogy ennyi véletlen nem létezik :)
A második válaszoló jogosan hívta fel rá a figyelmed, hogy negatív erők is segíthetnek a földön.
Abból gondolom hogy démonok lehetnek, hogy amit leírtál az nem emlékeztet arra amikor Isten avatkozik be valakinek az életébe, és így kizárásos módon maradtak a démonok. A többes szám amiben írsz róluk megerősíti ezt. Amikor Isten tesz valamit akkor az soha nem lehet olyasmi ami Tőle eltávolít, te pedig most éppen távolodsz Tőle hiszen valamiféle más vallásról beszélsz amiben istenek vannak.
Én a helyedben közbenjáró imát kérnék egy karizmatikus csoporttól (privátban szívesen ajánlok konkrét helyet), ott ki tudják deríteni hogy mi a helyzet.
Vagy ha ehhez valamiért nincs kedved, akkor legközelebb amikor imádkozol, kérd Istent, hogy ha nem ő hallgatja az imáidat hanem valaki más akkor most ne teljesüljön a kérésed. Ezt akár ismételheted is többször.
Egyébként démonok sajnos vannak, privátban szívesen leírom a saját találkozásomat azzal az eggyel amivel találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!