Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez valóban így van? Történt...

Ez valóban így van? Történt már valakivel hasonló?

Figyelt kérdés
A következő hetekben egy műtéten fogok átesni, kapok egy lemezt a testembe, ez így rendben is van, de ma hallottam, hogy ennek annyi hátulütője van, hogy az áruházakban, vagyis inkább úgy mondanám, hogy a fémdetektorral felszerelt épületekben befogok riasztani. Nem tudom, hogy ez mekkora igazságtartalommal bír, ezért is írtam ki a kérdésem.
2011. szept. 12. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a bokámban van egy kb 10 cm hosszú lemez. Tanuként voltam biróságon, ott nem sipolt be a beengedő:) Pedig én is hallottam már hogy gondot fog okozni. Viszont volt olyan hogy simán a kulcsaim miatt berreget a kapu.

Szerintem nem egyformán vannak beállitva.

2011. szept. 12. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Azt orvosi fémből csinálják nemtudom pontosan h mi a neve,ez nem riaszthat
2011. szept. 12. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg titán.A komolyabb fémdetektorok (pl. repülőtéren) szerintem jelezni fogják, de ha van műtéti igazolásod,nem lehet gond belőle.A boltokban lévő detektorok szerintem más elven működnek (nem tudom, hogy egyáltalán mit érzékelnek, mert pl. könyveken nincs fém, a ruhákon pedig műanyag kütyük vannak),úgyhogy szerintem nem fognak beriasztani.
2011. szept. 12. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A boltokban úgy tudom a mágneskártyákra riaszt a gép, (pl anyukámnak a beléptetős kártyájára), nem konkrétan a fémre.
2011. szept. 12. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!