Hogyan lenne jó (hatásos) imádkozni, kérni az Égiektől? Miért nem működik általában a keresztény összekulcsolt kézzel történő imádkozás?
Sajnos sok félrevezetés van ebben a világban, Mindenhol és minden szinten. Minden félrevezetés egyetlen negatív (sátáni) cél vezérel, hogy mindenki eltávolodjon az Igazságtól és ezzel a Teremtőjétől, Istentől is...
Ki tudja azt, hogy miért van összekulcsolva a keresztények keze imádkozáskor?
Ki tud arról, hogy ez miért nem működik ez és mi az a mód ami működik?
Kedves utolsó!
A legépelés megtörtént, csak én nem vagyok abban a helyzetben, abban a kapcsolati körben (és most finoman fogalmaztam) aki kiadathat bármilyen könyvet is.
Te ismersz-e olyan könyvet, ami csak hasonló dolgokról szól, mint amit én leírtam itt-ott?
Pedig sokan egyetértenek velem, érzik, hogy igaz amit mondok.
Azért mert sokkal komolyabb és mélyebb (negatív) összefüggések vannak a háttérben, mint azt Te gondolnád.
Egy igazat beszélőnek, írónak minden lehetőséget lezárnak.
Amúgy sajnos a legépelt tapasztalatokat a titkosszolgálat (1 héten belül) 2 egymást követő betöréssel ellopta. Összesen kétszer mentünk el otthonról, mind a kétszer betörtek. Majd minden adathordozót és természetesen a notebookot elvitték, semmi mást.
Nem csak ez volt benne, hanem egy nagy értékű találmány és 100-nál több reklamációs levél az állami hivatalok, nagy cégekre vonatkozóan, amely mindegyike, a társadalom ellen nagy értékre elkövetett lopást, csalás és korrupciót követett el. Ennek bizonyítékai, levelezések.
Ezek a levelek arról is szóltak, hogy ma senkinek semmilyen jogorvoslatot nem ad a fogyasztóvédelem, ha igaza, jogos panasza van.
Ez nekünk a tanulás része volt, hogy kiismerjük magunkat ebben a világban. eközben ébredtünk rá, hogy nem is tudnánk, de nem is érdemes segíteni.
A könyvet bármikor újra meg lehetne írni, de minek.
Ha esetleg - "csoda" történne - és megjelennél egy ilyen könyvvel, ami már sokszor megjelent az elmúlt évszázadok alatt, akkor téged azonnal ideggyengének, őrültnek, elmeháborodottnak, skizofrénnek, szélsőségesnek bélyegeznének meg.
Magammal és családommal tolnák ki.
Ennek nincs értelme. Az az erő, ami az Igazság ellen küzd a nap minden percében olyan erős, hogy Égi segítség nélkül már régen felforgácsolódtunk volna mi is a darálóban...
Ennél már bölcsebbek vagyunk.
Tegnapelőtt 16:00.
(kereszténység 99%-a)
A Te kérédsedre is ugyanaz a válasz, mint az előző.
Nem lehet!
Gyakorlatilag a világvége időpontja az Úrnő engedékenysége - emberek javulásában való reménye -, miatt már a Fáraók ideje óta húzódik, tolódik.
Ez pedig nem kevés idő.
Közben rengetegszer kaptak közvetlen segítséget az emberek jóslatok, könyvek, információk (holt-tengeri tekercsek, végrendeletek), földi példaképet új és új Isteni leszületések formájában és ezek mind mindig azonos eredményre jutottak.
Akkor amikor lent vannak, képes szinte mindenki megváltozni, mint egy varázslat, de amint elhagyják a földet, a negatív erők - ez a kitartás és hűség próbája lenne - azonnal átveszik az irányítást és minden Isteni beavatkozás nyomát eltüntetik, az Égi párról pedig fertelmesebbnél fertelmesebb történeteket, jelentéseket, hazugságokat találnak ki, készítenek, hogy minden ember előtt hiteltelenné tegyék őket.
Ez eddig mindig sikerült! Ezután is sikerülne, de most már el sem kell távozni ehhez.
(Már legutóbb is így volt).
Ahogyan a jelenések könyve is írja - mindenki összefog a jó és Igazság ellen és mindenki, az egész világ örül, amikor látszólag eljön a haláluk órája.
És így van az mindig, ha most megmondanám a Isteni megtestesülések neveit, akkor szinte mindenkinek mindről (de főleg a frissebbekről) csak rosszalló, negatív információi lennének, hacsak nem végzett volna, saját kutatásokat ezen személyek valós tetteiről és eredményeiről...
Ez a szélsőséges helyzet csak úgy lehetséges, hogy valóban minden hatalom, média, kiadás, oktatás, politika, közintézmények, jogszolgáltatás, egyház, stb. 100%-át uralják a negatív erők.
Amúgy, ma annyira rossz a helyzet - ezt már írtam -, de kevesebb mint 10-en számíthatnak menekülésre az utolsó órában. Ezért, ha csak 1-2-3-nak is segíthetek kinyitni a szemét már rengeteget tettem az emberiség megmaradt jó részének megmentéséért...
Ezt itt is meg lehet tenni, de amúgy van ennek az irogatásnak más - nem látványos - haszna is.
De ez legyen még a mi titkunk.
Hogyan imádkozzunk, hogy HATÁSOS LEGYEN AZ IMÁNK?
Az imának megvan a módja, hogy hogyan kell végezni. Istennek pedig megvannak az elvei az imával kapcsolatban,hogy melyik imánkat hallgatja meg, és vélaszol -e rá, illetve mi lesz a válasza.
1. Dönts el, hogy mi az ima célja!
Miért akarsz imádkozni? Az, hogy milyen fajta imát kell elmondani, az attól függ, hogy mi az ima célja.
2. Határozd meg az ima fajtáját!
Pl: közbenjáró, kérő, hálaadó...stb
3. Ismerd meg, hogy azt a fajta imát, amit imádkozni szeretnél, azt HOGYAN KELL IMÁDKOZNI?
A megfelelő célért a megfelelő időben és módon elmondott ima a HATÁSOS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!