Hogyan lenne jó (hatásos) imádkozni, kérni az Égiektől? Miért nem működik általában a keresztény összekulcsolt kézzel történő imádkozás?
Sajnos sok félrevezetés van ebben a világban, Mindenhol és minden szinten. Minden félrevezetés egyetlen negatív (sátáni) cél vezérel, hogy mindenki eltávolodjon az Igazságtól és ezzel a Teremtőjétől, Istentől is...
Ki tudja azt, hogy miért van összekulcsolva a keresztények keze imádkozáskor?
Ki tud arról, hogy ez miért nem működik ez és mi az a mód ami működik?
Lk 18,9 Némelyeknek pedig, kik elbizakodtak magukban, hogy ők igazak, és a többieket semmibe sem vették, ezt a példázatot is mondta: 10 Két ember ment fel a templomba imádkozni; az egyik farizeus, és a másik vámszedő.11 A farizeus megállt és ily módon imádkozott magában: Isten! hálákat adok neked, hogy nem vagyok olyan, mint egyéb emberek, ragadozók, hamisak, paráznák, vagy mint
ím e vámszedő is. 12 Böjtölök kétszer egy héten; dézsmát adok mindenbõl, a mit szerzek. 13 A vámszedő pedig távol állt, és még szemeit sem akarta az égre emelni, hanem a mellét verve ezt mondta: Isten, légy irgalmas nekem bűnösnek ! 14 Mondom néktek, ez megigazulva ment alá az õ házához, inkább hogynem amaz: mert valaki felmagasztalja magát, megaláztatik; és a ki megalázza magát, felmagasztaltatik.
szerintem az ima beteljesülése nem attól függ,hogy összekulcsolja-e valaki a kezét,vagy nem.az energiaáramlás fokozásának szempontjából lehet jó az összekulcsolt kéz,mert ugye energiára szükségünk van ahhoz,hogy megkapjuk a kívánt dolgot.de meditációnál sem muszály összeérinteni a három ujjunkat.
úgy gondolom,az ima beteljesülése érdekében érdemes ezek szerint eljárni:
-legyen határozott elképzelésünk arról,hogy mit szeretnénk,megkapni,legyünk kitartóak,ne gondoljuk meg magunkat,ne figyeljünk a visszahúzó,negatív gondolatokra,csak a célra.
-fontoljuk meg,hogy amit kérünk,az valóban fontos-e nekünk.(valóban érdemes-e energiát áldozni rá)
-ne akarjunk,ne legyünk görcsösek.egyszerűen csak kérjünk,fejezzük ki igényeinket.ha erőltetetten akarunk valamit,azt rendszerint nem kapjuk meg.
-előre adjuk hálát a kért dologért.érezzük úgy,hogy már meg is kaptuk,eldőlt,hogy a miénk-ezzel főleg a hitünket erősítjük,és nem engedünk teret a kételyeknek.
talán az utolsó pont a legfontosabb,és egyben a legnehezebb is,mert valódi őszinteség kell hozzá,tettetéssel és erőltetéssel könnyen pofára lehet esni.
"Én úgy vélem nagy tévedésben vagy, vagy – de remélem nem így van - másokat akarsz abban tartani."
Én kimondottan tartok attól hogy esetleg valakit akaratlanul is félrevezetek, csak azt írom amit igaznak gondolok.
"De igen, vannak titkos szertartások, minden héten például orgiák, ahol kiosztanak minden fontos pozíciót, de azokat csak az orgiákra járók között, és bizony a titkokat sem árulják el."
Biztos vannak ilyen titkos összejövetelek, én nem járok ilyenekre :) De viszont úgy érzem hogy ha valaki el tud végezni egy jó iskolát, megtanul 1-2 nyelvet, akkor annak lesz jó munkahelye. (Főleg a magánszektorban) Nem kell hozzá orgia meg semmi :)
"Többek között ezért nem tudnak még imádkozni sem, mert félre vannak ebben is vezetve, mint minden másban is."
Erre viszont úgy hiszem hogy az embereknek nincs ráhatása, ugyanis az Isten döntése hogy kinek az imáját hallgatja meg. Hiába vannak az emberek félrevezetve, ha valaki őszintén keresi Istent az meg is fogja találni. Vannak tanúságtételek megtért okkult varázslóktól, hinduktól, muszlimoktól. Isten nem rejtőzik el senki elől. Csak azt tudják félrevezetni aki hagyja magát. És maga a félrevezetés szerintem elsősorban nem emberek műve hanem gonosz lelkeké.
"Én az Égiektől úgy tudom, hogy az összekulcsolt kéz és a fix szövegű ima semmit sem ér, még akkor sem, ha hallják mit kér. Méghozzá azért nem ér semmit ,mert nem is szívből, hanem csak betanult megszokásból jön. "
De egy összekulcsolt kezes fix ima nem jöhet szívből? Szerintem jöhet, csak oda kell figyelni és őszintén kell mondani.
"A Vatikán nagyon sötét titkokat rejteget az Emberiség elől... "
Lehet hogy titkolnak bizonyos dolgokat, de erre nincs bizonyíték. A leglényegesebb dolgokat biztos nem titkolják, hiszen ezt Isten nem hagyná.
"Tudom, hogy a Pápa is sakkba van tartva, no de hát ő mennyire hisz Istenben ha félti az életét?"
Én nem sokat tudok a pápáról, de szerintem nem rossz amit csinál. (pl. anglikán egyházhoz közeledés, régi rítusú miséből elemek visszavétele)
"Az, hogy a papok rosszindulatúak vagy sem – innen nehéz eldönteni -, maradjunk abban, hogy majd Isten eldönti."
Az általam ismert papok nagyon segítőkészek és rendesek. Nekem úgy tűnik hogy amikor esetleg tévednek akkor is jószándékkal vannak irántunk. Rosszindulatú papot még nem láttam, csak olyat aki egy kicsit megkeseredett volt.
"Egész pontosan így szólt tőlük a megnevezés: „pozitív Univerzális Energia”."
Én nem hiszek ilyen energiákban csak Istenben. Úgy gondolom hogy veszélyes ilyen energiáról beszélni (fizikát és természettudományokat leszámítva) mert ezzel Istent egyszerűsítjük le. Honnan van ez az idézet?
"Ők tanácsolták és tapasztaltam is a meditáció sokat tud segíteni a jó imádkozáshoz! Akkor a meditáció is ezoterikus?"
A meditáció lehet ezoterikus is, hiszen ajtót nyithat Istennek, de a jó és a rossz angyaloknak is. A keresztény meditációt inkább belső imának nevezzük.
"Én abban biztos vagyok, hogy senki sem veszít akkor ha kipróbálja amit javasoltam, sőt csak nyerhet vele, de ha nem próbálja ki, akkor lehet, hogy ugyanúgy nem ér el semmit, mint eddig!"
Persze, ki lehet próbálni a tárt karokkal való imát, én is szoktam így imádkozni ahol lehet.
Megint hozzáteszem hogy amit írtam azt jóindulattal írtam, remélem nem voltam sértő igyekeztem úgy fogalmazni. :)
Szerintem eltúlzod a dolgot. Az ima lényege nem a kéztartáson van, az csak egy plusz, ami megszokottá válva könnyebben felidézi az emberben az "istenes" hangulatot.
Ha kérek valamit, és Isten úgy gondolja, hogy azt nem fogja megadni nekem (mert ő jobban tudja, hogy nem kell), akkor semmit nem fog érni az imám, ha fejen állva mondom el, akkor sem.
Ha olyat kérek, ami nyilvánvalóan a fejlődésem szolgálja, azt meg nemigen fogja tőlem megtagadni, akárhogy kérem.
09.27
"Biztos vannak ilyen titkos összejövetelek, én nem járok ilyenekre :) De viszont úgy érzem hogy ha valaki el tud végezni egy jó iskolát, megtanul 1-2 nyelvet, akkor annak lesz jó munkahelye. (Főleg a magánszektorban) Nem kell hozzá orgia meg semmi :)"
Valóban így gondolod?
Én azt mondom, hogy nagyon nagy tévedésben élsz! És ne nyugtasd magad, hogy ilyen csodálatos és idillikus világban élsz!
Akkor elmondom az én saját példámat, igyekszem röviden.
Nos, végeztem iskolát, tapasztalataimat összeszedtem, összefoglaltam, tanultam Istentől, és megértettem mi kell ahhoz, hogy bármiben a lehető legjobb legyek.
Kipróbáltam és sikerült. Éveken át a legjobb értékesítő lettem, egy bank legismertebb és legjobb értékesítő csapatban.
Úgy éreztem igazolva lett, hogy jók a tapasztaltaim, jók a céljaim, és segítenek fentről is.
3-szor kértem előléptetést, amikor üresedés volt, de nem kaptam, dacára annak, hogy legjobb voltam. A beadott pályázati anyagban szereplő terveimet mind megvalósították is hasznukra váltották és nem kaptam érte semmi, mert nem jártam orgiákra.
Hogy biztos vagyok-e ebben. hogy ez az oka? Mondta-e valaki? Mi más volna?
De egyébként miért ne léptetnék elő a 300 válogatott, minőségi "legénységből" az éveken át mindig első legjobbat?
De folytatódik tovább...
Ekkor hogy hogynem, "véletlenül" találkoztam az egyik nagyon befolyásos egyház közismert vezetőjével és miután már harmadszor beszéltünk, meghívott magához egy beszélgetésre.
Mindenki igazságot kereső figyelmébe ajánlom a következőket!!!
Felajánlotta nekem, hogy bármelyik bank legfelsőbb vezetője lehetek - válasszam ki melyiket szeretném - , de ennek az a feltétele, hogy csatlakozzam hozzájuk és járjak el az orgiákra...
Itt ezen mindenki gondolkozzon el nyugodtan, aki erről nem tud...
Ezeken az orgiákon - ő mondta, hogy minden befolyásos úr és hölgy ott van. Minden színész, művész, újságíró, politikusok, jelentős gazdasági szereplők, vállalkozók és egyházi vezető ott van a feleségével, párjával együtt. És bárkit megkaphatok, bárkivel lehetek én döntöm el, hogy aznap este kihez van kedvem, akár nő, akár férfi az illető.
Ezek az itt részt vevő emberek minden hónapban, ha dolgoztak, hanem kaptak fejenként 1000-1000 Eurót, egy házaspár esetén 5-600000 Ft. Ha még dolgozott is, akkor az a 2-500000 Ft vagy milliók még ehhez jöttek hozzá. Csak tudják elkölteni. A legmocskosabb dolog az, hogy miből (kiknek a pénzéből) osztották szét ezt a rengeteg pénzt ezek között a hitvány Istentagadók között, de erre nem térek ki.
Mocskos fertő!
Most akkor ezek után ne gondolja azt bárki, hogy nem ettől függ a jövője és karrierj?
Nem kell ide nyelvvizsga, csak hosszú nyelv, tehát CSAK ÉS KIZÁRÓLAG KAPCSOLAT és LEGMÉLYEBB ERKÖLCSTELENSÉG!!!
Szerencsétlen tudatlan és idillikus világban hívő rabszolgáknak persze kell nyelvvizsga, de azzal sem ér semmit.
Természetesen nemet mondtam - bár azt gondolom más ezt nem nagyon tette volna meg a helyemben -, mert Istennél nálam nincs fontosabb és ugye ez a lépés minden parancsolattal szembemegy, tehát a sátán és ördög útja, ebből tudható, hogy kik irányítják most a világot.
Tehát miután nemet mondtam, és miután kitüntettek legjobbként két héttel később ki is rúgtak, egy ürüggyel.
Sőt többi banknak is odaszóltak, hogy engem véletlenül se vegyenek fel...
Szerinted itt valóban szükséges valamihez tehetség?
Legjobb értékesítőként azóta sem tudok hasonló állásba elhelyezkedni... Magánszektorban sem!
És sajnos több ilyen (igazság és tehetség üldöző) saját tapasztalatom is van, de nem akarok ezekkel untatni itt senkit!
DE ABBAN BIZTOS VAGYOK - fogadja el mindenki ezt a konkrét tapasztalatom -, HOGY IGAZSÁG ÉS TEHETSÉG EBBEN A VILÁGBAN SEMMIRE NEM KELL. SŐT ÜLDÖZIK!
"Hiába vannak az emberek félrevezetve, ha valaki őszintén keresi Istent az meg is fogja találni..."
Nos sajnos ez sem így van, mert bűnös az is, aki tudja, hogy mások másokat félrevezetnek és ezellen nem tesz semmit, mert ezzel a bűnt, hazugságot, az ördögöt szolgálja, pártolja és erősíti! Minél többen imádkoznak hatástalanul, annál nagyobb lesz a negativitás, hitetlenség és most ezért ilyen romlott és züllött ez a világ, mert mindenki csak közönyösen másra bízta a "felébredést".
Tehát nem várhatjuk, hogy majd mindenki felismeri mekkora hazugságban él, hogy minden hazugság és színlelés körülötte, hanem segítenünk kéne mindenki ébredését, aki erre segítséget kér vagy ha ez valahogyan szóba kerül. Ha ezt nem tesszük meg, akkor nagyon súlyosan vétkezünk az Igazság és ezzel Isten ellen!
Tehát ha nem mondjuk meg, hogy jobb lenne úgy imádkozni, akkor bűnt követünk el!
Erre érti Isten azt, hogy kiköpi a langyosokat! A hallgatás és semmit tevés az a langyosság!
"De egy összekulcsolt kezes fix ima nem jöhet szívből? "
Nem jellemző, hogy egy szokás az Igazságot szolgálná. A szokás az szokás, olyan mint a pisilés vagy az ivás. Nem kell, hozzá gondolkodni, reflexszerűen működik, mint pl. ma az imádkozások...
Fentiek szerint ez nem jó út, inkább mindenki saját, szívéből jövő imát mondjon.
Vatikán:
"Lehet hogy titkolnak bizonyos dolgokat, de erre nincs bizonyíték. A leglényegesebb dolgokat biztos nem titkolják, hiszen ezt Isten nem hagyná."
Igen, a bizonyítékokat éppen ők tüntetik el nagy gondossággal, de ez nem jelenti azt, hogy nem hazudnak és nem titkolnak.
De egy hívőnek sohasem kellettek bizonyítékok, hanem elég az égiek szava. Aki nem hisz ebben, az biztosan elveszett.
A PÁPA minden lényeges dolgot elhallgat! Ha csak kevés dolgot elárulnának, pl. hogy Jézuson és Mária Magdalénán kívül hányszor járt még lent az ÉGI PÁR (Isten és Istennő) a földön (akár csak az utóbbi száz évben is), hogy segítsen az embereknek, minden megváltozna! Mert mindenki másként, sokkal erősebben és Igazságot pontosan értve és ismerve járhatná az Igaz Hit útját.
Azért hallgatják el, mert ők is részesei az Internacionális orgiának és ők is a földi "istentől" (pénzelit) kapják a fizetésüket, tehát pénzért eladták Istent és az össze hívőt! Ez sajnos a papokra is igaz, ha hallgatnak erről.
Mivel minden magasabb pozíció alapeleme a jó színlelés és látszat megtartásának igen magas képessége (tanítják), ezért a papok is jól eltitkolják, ha rájönnek a hazugságokra.
Ezeket tudva nemérdemes a látszatintézkedéseket a pápa jóságának bizonyítékaként elfogadni. Látszat-látszat-látszat!
Senki nem jön rá,hogy csak és kizárólag erről szól ez a mai világ? (A hírek, a történések, a politika, minden)
"Én nem hiszek ilyen energiákban csak Istenben.
Úgy gondolom hogy veszélyes ilyen energiáról beszélni (fizikát és természettudományokat leszámítva) mert ezzel Istent egyszerűsítjük le. Honnan van ez az idézet?"
Jó, ha te veszélyesnek érzed, akkor ne használjuk, de a veszély sajnos nem ebből áll, hanem a fentiekből. Az idézet a leghitelesebb forrásból az angyaloktól ered!
Én sem szeretném Isten degradálni ezért talán igazad van abban, hogy így nem jó használni, mert félreérthető és hajlítható, de ettől függetlenül, mivel az egész Univerzum is Isten teremtménye, ezért az Univerzális energia is egyben Isteni Energia!
De!
Ezzel viszont az a gond, ha ezt használjuk, akkor sokan azt hiszik, ha az ő kezükből Isteni energia (fény vagy nem is tudom, Te minek hívnád) áramlik ki, akkor ő máris Isten! Szerintem ezzel jobban degradálnánk Istent. Nem?
Tehát, akkor mi a javaslat, minek lehetne hívni azt ami be érkezik és kiárad??
"A meditáció lehet ezoterikus is, hiszen ajtót nyithat Istennek, de a jó és a rossz angyaloknak is. A keresztény meditációt inkább belső imának nevezzük."
Sajnos az tévhit és félrevezetés, hogy vannak rossz angyalok! ezt nem fejtem ki, mert gondolom, már a fentiekkel is kihúztam nálad és legtöbb kereszténynél a gyufát, nem szeretném a negativitás feleslegesen erősíteni.
És köszönöm a véleményeidet, egyáltalán nem voltál sértő, de ha előrébb szeretne valaki jutni, ahhoz viszont nekem is el kell mondanom azt, amit megtapasztaltam és amit tudok...
Ezért viszont remélem, hogy Te sem neheztelsz rám, hiszen csak ez vezethet tovább az úton!
Tudom, hogy mekkora nagy a félrevezetés és a hazugság (Na ki a Hazugság Atyja ?) a világban, de amiket te, kedves kérdező, leírkálsz ide, az a döbbenetet váltja ki belőlem...
Visszatérve az eredeti kérdésedre, leírtam (07-19 11:09) tömören mi a gond az imádkozás közbeni testtartásal...
magyarul bővebben: Anthony Bloom: Az élő ima
videóban: http://www.youtube.com/watch?v=vo2xBFDBQNI
Filokália (válogatott fejezeteket kiadtak magyarul)
http://www.youtube.com/watch?v=y08IF-Wtc7A
A zarándok: [link]
Vanyó László: "Legyetek tökéletesek..." című könyvének végén van egy szöveggyűjtemény, ezt is hasznos elolvasni.
Hát elég érdekes (és szörnyű) dolgokat írsz. Nem gondoltam volna hogy a magyar vallási vezetésben ilyesmi előfordulhat és a hatalmi pozicióban lévő emberek körében is ilyen komoly gondok vannak.
"De egyébként miért ne léptetnék elő a 300 válogatott, minőségi "legénységből" az éveken át mindig első legjobbat?"
Azért annak hogy valakit nem léptetnek elő a jó teljesítmény ellenére sem, sok oka lehet. Egy vezetői álláshoz más követelmények kellenek mint egy értékesítőihez.
Egyébként én már középiskolában észrevettem hogy a tanárok személyes kedvenceiknek adnak jó osztályzatot, másoknak meg nem, és ezért is mentem műszaki pályára. Műszaki területen elsősorban a szakmai tudás a döntő.
"Felajánlotta nekem, hogy bármelyik bank legfelsőbb vezetője lehetek - válasszam ki melyiket szeretném - , de ennek az a feltétele, hogy csatlakozzam hozzájuk és járjak el az orgiákra..."
És vajon betartotta volna az igéretét ha csatlakozol?
"DE ABBAN BIZTOS VAGYOK - fogadja el mindenki ezt a konkrét tapasztalatom -, HOGY IGAZSÁG ÉS TEHETSÉG EBBEN A VILÁGBAN SEMMIRE NEM KELL. SŐT ÜLDÖZIK!"
Elhiszem hogy ez a Te tapasztalatod alapján most így tűnik, de hidd el, én például úgy helyezkedtem el hogy legtöbbször teljesen ismeretlen cégekhez jelentkeztem és felvettek a szakmai tudás és a nyelvtudás miatt, hála Istennek.
"Tehát ha nem mondjuk meg, hogy jobb lenne úgy imádkozni, akkor bűnt követünk el!"
Ez igaz, mulasztással is lehet bűnt elkövetni, és a hívők vállán óriási a felelősség, hiszen ha az embereket nem segítjük a hit felé az nagyon nagyon nagy mulasztás.
"Nem jellemző, hogy egy szokás az Igazságot szolgálná. A szokás az szokás, olyan mint a pisilés vagy az ivás. Nem kell, hozzá gondolkodni, reflexszerűen működik, mint pl. ma az imádkozások..."
Felemelt kezekkel és improvizált imát is lehet úgy mondani hogy elhadarom és nem is figyelek oda, csak úgy mondom. Ezért szerintem nem ez a legfontosabb, bár attól még fontos. Egyébként ezzel kapcsolatban az jutott eszembe hogy egy nagy különbség az összekulcsolt kéz és a nyitott kéz között hogy a nyitott kezet meg lehet fogni, az összekulcsolt kéz pedig elzárkózik. (Remélem értitek mit akarok mondani ezzel.)
"Igen, a bizonyítékokat éppen ők tüntetik el nagy gondossággal, de ez nem jelenti azt, hogy nem hazudnak és nem titkolnak."
Miért tennének ilyet? Az általam ismert papok nem titkolóznak, sőt igyekeznek is felfedni az igazságot.
Én elhiszem hogy vannak rossz papok is (akivel pl. te is találkoztál) de ez nem zárja ki azt hogy jók is legyenek.
"Ha csak kevés dolgot elárulnának, pl. hogy Jézuson és Mária Magdalénán kívül hányszor járt még lent az ÉGI PÁR (Isten és Istennő) a földön (akár csak az utóbbi száz évben is), hogy segítsen az embereknek, minden megváltozna!"
Mária Magdolnára gondolsz? Mert ő nem Isten csak egy szent, akit én részemről nagyon tisztelek, de biztos vagyok benne hogy nem isteni személy. Isten nem hagyná hogy az egyház ilyesmiben félrevezesse az embereket.
Mt 16.18: "Én is mondom neked: Péter vagy, erre a sziklára építem egyházamat, s az alvilág kapui sem vesznek rajta erőt."
"Én sem szeretném Isten degradálni ezért talán igazad van abban, hogy így nem jó használni, mert félreérthető és hajlítható, de ettől függetlenül, mivel az egész Univerzum is Isten teremtménye, ezért az Univerzális energia is egyben Isteni Energia!"
Szerintem semmilyen energiáról nem jó beszélni, nem véletlen hogy se a Bibliában, se semmilyen vallásos iratban soha nem említenek energiát. Energiáról az ezoterikusok és a gnosztikusok szeretnek beszélni, és ez soha nem vezet jóra. Valahol a lelkek megkülönböztetésről olvastam hogy ahol energiáról olvasunk az már eleve egy rossz jel.
Szerintem amikor az ember valami erőnek az áramlását érzékeli akkor az a Szentlélek jelenlétére utal. Szerintem legjobb ha ezt a valamit ami árad Istennek vagy Szentléleknek nevezzük.
"Ezzel viszont az a gond, ha ezt használjuk, akkor sokan azt hiszik, ha az ő kezükből Isteni energia (fény vagy nem is tudom, Te minek hívnád) áramlik ki, akkor ő máris Isten! Szerintem ezzel jobban degradálnánk Istent. Nem?"
Igen ez a veszély mindig fennáll, ezért akinek ilyen karizmája van annak mindig fontos hangsúlyozni hogy ő maga csak egy eszköz aki semmit se ér Isten nélkül és Isten az aki cselekszik vagy gyógyít.
"Sajnos az tévhit és félrevezetés, hogy vannak rossz angyalok!"
Akkor te nem hiszel abban sem hogy a Bibliát Isten azért hagyta ránk Isten hogy legyen némi útmutatásunk, igaz? Az a baj hogy így nehéz lesz Téged bármiről is meggyőzni, mert a Biblia az alap, ha ezt nem hiszed akkor nem nagyon tudok mivel érvelni.
Kedves utolsó!
A legutolsó felvetésre, a biblia hitelességére szeretnék annyiban reagálni, mert most nincs sok időm, hogy igen sajnos nem hiszek benne.
Én Istenben hiszek, de egy hitvány emberek által összetákolt könyvben, főleg úgy, hogy fontos részeket szándékosan kihagytak belőle (Júdás és Mária könyve, stb.) Semmiképpen sem hihetek benne, főleg, mivel tele van ellentmondással, sőt azért mert olyanok beszéltek nekem róla, hogy ez hazugság, akik földi mércével nem mérhetők, mert olyan tiszták és Igazak a szavaik, hogy nem Igaz közöttük, nem létezik...
Ha én is érzem és látom és ők is ezt mondják, akkor tudom, hogy a a biblia hazugság!
Sajnálom, de csak azt írhatom ami legjobb tudásom szerinti Igazság.
AZT TUDOM, hogy Isten hagyott útmutatást és annak sok része benne található a biblia nevezetű könyvben, de azt is tudom sajnos, hogy a java az hazugság, kitaláció és manipuláció, ami csak azt szolgálja, hogy mindenkit eltérítsenek az igazságtól és az IGAZ HITTŐL, Istentől.
Most csak a szentekről beszéljünk!
Angyalok szerint, Isten szerint és szerintem sincsenek szentek! Tudod miért? Mert ez már önmagában Istentagadás és bálványimádás, ami meg lett tiltva az embereknek!
Hogy jöhetnek ahhoz, hogy a templomokba, ami állítólag Isten háza mindenféle Istenhez semmiképpen sem mérhető földi halandók testeinek szobrait bálványait teszik ki és szentként tisztelik!
Ha elfogadnátok végre azt a lehetőséget, hogy a bibliát rossz szándékból írták, a szándékos megtévesztés érdekében, akkor sokkal közelebb kerülhetnétek az Igazsághoz!
Tudod-e mit jelent a szent szó?
Egyik nyelven Saint másikon Santos és még sok másik hasonló!
Most megint jön a felhördülés:
A Sátán kódolt formája, a szent szó, hiszen a bibliát is a sátán szolgái írták! Úgy mint az Ámen is egy fekete mágia, éppen úgy a Sentek tisztelet is egy Istent gyengető mágia!
Hiszen ha te Istenen kívül mást is tisztelsz, akkor megosztod figyelmed és hagyod elterelni a lényegről, az Igazságról!!!
Hiszen nem Isten emelte őket szent rangra, hiszen Isten nem viseli el, az alárendeltséget, mert szerinte mindenki egyenlő, akkor hogy is fér ebbe az értékrendbe az egyházi hierarchia és a szentek kultusza? Sehogyan!
Sajnos minden Szent kifejezés tudva vagy tudatlanul, de Isten tagadás egyik formája.
Mária Magdolna nem szent (ez sajnos tudatlanul, de degradálás, sőt Istentagadás), hanem Isten az Úr örök Égi párja (Istennő, az Úrnő), aki majdnem minden földi megtestesüléskor Társával együtt jött le a Földre, hogy segítsen az Emberek szemét felnyitni az Igazságra...
Ő az, akiről a bibliaíró zsidó muftik csak úgy szólnak (fekete mágia), hogy Isten jobbján ül, a bárány, akinek könyvébe be van írva az élő és a halottak nevei.
Igen tehát hamisítás, hogy a bárány Isten fia lenne, Jézus. A zsidók ezért tartanak Istentagadásból, húsvétkor bárányáldozatot, hogy az Istennő titkát fenntartsák!
De ez csak a legkisebb hazugságok egyike, ami a bibliában szerepel...
Sajnos, ha mindet leírnám, ami sok év alatt a tudomásomra jutott, akkor ahhoz több hónap gépelés is kevés lenne, és nyilván Ti sem tudnátok elhinni, mert képtelenségnek tűnik már az is amit eddig írtam, hát még ha mindent leírnék...
Nagyon nagy hazugságban él mindenki.
Sajnos azt kell mondjam, hogy emiatt egy keresztények - noha tudom, hogy sokan jó szándékból és valóban Isten keresése miatt azok -, de sokkal nehezebb lesz átjutniuk annak a bizonyos tűnek a fokán, mint egy nem gyakorló keresztények, aki kétségbe meri vonni az biblia és az egyház sérthetetlenségét.
Aki idáig nem jut el, annak sajnos - tudomásom szerint - nincs esélye.
Tudom hogy nehéz, amit írtam, de nem írhatok mást és nem is kozmetikázhatom a helyzetet.
Tudom, hogy nehéz helyzet.
De hát semmi sincs véletlen...
Hát most elég sok olyan dolgot említesz amivel szívesen vitatkoznék, de nem szeretnék túl sok mindenbe belefogni mert azzal csak nyúlna a dolog, úgyhogy csak a Bibliával kapcsolatban kérdezek pár dolgot.
A keresztények 99%-a a Bibliából indul ki. Szerinted ők mind be vannak csapva. Ha Isten ezt engedi már több ezer éve, akkor miért tesz ilyet? Nem képes megvédeni a Bibliát (nem mindenható) vagy nem akarja megvédeni? Ha nem akarja akkor miért nem akarja? Ő is félre akar vezetni minket? Nem szereti azokat akik követni szeretnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!