Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztény gyerekek ki...

A keresztény gyerekek ki vannak közösítve? Máshogy vannak nevelve mint egy átlagos gyerek? Mért vetik meg azokat akik keresztények? Már az általános iskola alsó osztályában is lenézik ezért őket. Miért? MIben mások?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 22:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
nem tudom, ki és miért pontozott le, hisz csak a tapasztalataimat írtam le...sokat vagyok kisgyerekek között és egyszerűen látom, amit leírtam, és hallom, mikor csúfolják őket...és szerintem a kérdésre válaszoltam és nem bántottam meg vele senkit(max a csúfolódó magukat nagynak gondló gyerekeket)
2009. ápr. 2. 15:07
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a bigott, a vak és a keresztény között nagy a különbség, de azok, akik nem igazán ismerik a vallásokat vagy alapból úgy nevelték őket otthon, hogy az hülyeség vagy megvetendő, azt gondolják, hogy a vallásos ember bigott és vakon követ valamit. Azért valljuk be, sok ilyen ember is van és nem lehet tudni ismeretlenül, hogy ki milyen. Épp ezért nem kellene másokat elítélni. Ha egy gyerek ilyenért tényleg lenéz egy másikat, akkor az nem a gyerektől származó gondolkodás, hanem valószínűleg belenevelték. Szerintem az átlag gyerek nincs nagyon másképp nevelve, mint a vallásos, viszont a vallást szélsőségesen ellenző emberek (akik ugye nem az átlagos kategóriába tartoznak) megfertőzik a gyerekeiket a gyűlölettel épp úgy, ahogy a bigott (ami nem egyenlő a kereszténnyel) megfertőzi a környezetét a gondolkodásával. Azt nem tudom elképzelni, hogy mindenki ilyen lenne, aki pedig kiközösíti, azzal nem kell törődni. Barátkozzon a gyereked olyannal, aki nem közösíti ki. Illetve azon is el kellene gondolkodni, hogy valóban ez az igazi oka-e a kiközösítésnek.
2009. ápr. 2. 15:30
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
én inkább úgy vettem észre hogy a nem keresztény gyerekeket közösítik ki! de minálunk a suliban ezt nem vesszük figyelembe az ilyen hites dolgokat kihagyjuk!amúgy 1-2 gyerek van akitől tartózkodunk az egyiktől azért mert nagyon nagyon büdös és piszkos is és ő maga is bevalja hogy ritkán zuhanyzik/fürdik de csak a távolságot tarjuk meg a másik pedig egy fogyatékos és néha elég veszélyes meg mások is mondják hogy vele ne foglalkozzunk!a többi meg minket közösít ki! pontosan 2 mert egyszerűen nem akarnak velünk játszani beszélgetni mi meg hagyjuk őket ha egyszer azért is sírnak mert hívjuk őket magunkhoz.........
2009. ápr. 3. 10:35
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
főleg a szexkérdés miatt
2009. jún. 18. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!