Melyik igét írhatnám bele a barátom Bibliájába?
Kedves Kérdező!
Nekem ezek a kedvenceim:
"de hű az Isten, aki nem hágy titeket feljebb kísértetni, mint elszenvedhetitek; sőt a kísértéssel egyetemben a kimenekedést is megadja majd, hogy elszenvedhessétek." 1Kor10:13
vagy
"Jobb a hosszútűrő az erősnél; és aki uralkodik a maga indulatján, annál, aki várost vesz meg." Péld 16:32
Attól függ, neki mire van szerinted szüksége.
manju
Én nem strapálnám magam azzal, hogy beírjam, mert úgyis ott van benne, nem? Tintapocséklók!
""""""
Szia!
Szerintem ez eléggé sokat mondó és elgondolkodtató.
De természetesen az egész biblia ilyen...
"A kiket én szeretek, megfeddem és megfenyítem: légy buzgóságos azért, és térj meg.
Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem.
A ki győz, megadom annak, hogy az én királyiszékembe űljön velem, a mint én is győztem és ültem az én Atyámmal az ő királyiszékében."
"Három Gyűrű ragyogjon a tünde királyok kezén,
Hét a nemes törpök jussa kiknek háza cifra kő,
Kilencet halandó ember ujján csillogtasson a fény,
Egyet hordjon a Sötét Úr, szolganyájat terelő,
Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején.
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen,
Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején."
"Ne félj csak higgy!" - Márk 5:36
"Ne félj,mert én veled vagyok,ne csüggedj mert Én vagyok Istened,megerősítelek meg is segítelek sőt győzelmes jobbommal támogatlak!" - Ézsaiás 41:10
"Mikor vizen mégy át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok el nem borítnak, ha tűzben jársz, nem égsz meg, és a láng meg nem perzsel téged." - Ézsaiás 43:2
Szia!
Én ezt írnám bele:
"Ha olvasod, távol tart a bűntől, ha nem olvasod, a bűn tart távol Istentől"
Üdv. Péter
,,légy jó mindhalálig és neked adom az élet koronáját"... nem tudom a pontos helyét, meg nem biztos hogy szóról szóra így van, valami J kezdőbetűsben lehet...
Móricz: légy jó mindhalálig innen van azt hiszem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!