Ha egyértelmű jelet kapsz, akkor sem fogsz hinni, amíg te magad nem bízol a hitedben. Ne akard görcsösen, inkább hagyatkozz rá. Ha hagyod magad "sodródni" az árral, akkor majd a megtérésed lesz az egyértelmű jel. :)
2011. jún. 19. 23:03
2/16 anonim válasza:
Van egy alma. Gyanítod, hogy kukac van benne. Ez nem úgy fog kiderülni, hogy a szemed közé ugrik a kukac, hanem úgy, hogy beleharapsz az almába.
2011. jún. 19. 23:30
3/16 anonim válasza:
hát én azt nem tudom elfogadni amit az előző mondott, én is jelre várok. :P vagy is az kellene hogy tényleg elfogadjam a "tényt" hogy isten létezik. de, ez nem következik be. és miért? mert úgy tudom ha Isten létezik is, pont hogy nem ad jelet, max valami "ráutalás az életedben" és akkor te arra jöjj rá.. ha-ha. csak ettől a nem hívő nem fog hinni.. így én nem tudok hinni.
tudjátok, vannak akiknek a felfogása nem úgy van beállítva hogy elhiggye hogy isten létezik, csak mert valakik azt mondják.. :O pedig jó lenne, és én nem vagyok ellene Istennek. csak nem tudom elhinni hogy létezik mert racionális vagyok. de egyébként szerintem teljesen mind1 hogy létezik e, ha látja fentről hogy nekem nem lenne semmi bajom vele ha létezne, az életemet meg szépen élem :P nem lehet gond ;) úgy hogy mit problémázunk ezen?
2011. jún. 19. 23:31
4/16 anonim válasza:
Az a titka hogy kitartóan kell kérned, hűségesen, nem feladva, hogy á... úgysincs Isten, akkor megláthatod Őt a saját szemeddel vagy ha ehhez nem tart téged elég erősnek küld nagyon egyértelmű jelet és jeleket.Isten áldjon!
2011. jún. 19. 23:31
5/16 Vree válasza:
Szerintem nyugodtan feladhatod, egyértelmű jelet nem fogsz kapni, max nagyon valószínűtlen véletlen formájában. :)
Próbálkozz valami jópofa hallucinogénnel (etil alkohol, egész éjszakás túlóra, Rózsa Magdi CD...)
2011. jún. 20. 00:43
6/16 Ozmium42 válasza:
Nekem akkor küldött jelet, mikor azt kértem tőle, hogy vezessen a helyes úton, és ezután hagytam magam vezetni. Meglepő dolgok történtek, és többszöri ismétlésre is működött. De nem biztos, hogy örökké, sőt, azt hiszem, egy idő múlva az embernek már magától is meg kell állnia a helyes úton, és nem letérni. Ez néha igen nehéz...
2011. jún. 20. 00:53
7/16 yuda válasza:
Jézusnak is mondták, ha ő a messiás, adjon nekik jelet, de erre csak azt mondta, nem adatik jel ennek a hitetlen és parázna nemzetségnek , csak Jónás próféta jele:
"Mert amiképpen Jónás három éjjel és három nap volt a cethal gyomrában, azonképpen az embernek Fia is három nap és három éjjel lesz a föld gyomrában."
Egyébiránt pedig annyi jel van, hogy megvakultatok a meglátásában, elég ha felnéznél az égre, vagy a földre, vagy a biológia rejtelmeibe, ..stb- ezekre ha valaki azt mondja véletlenül jöttek létre és az evolúció csodája,...nos az igen balgatag :D
2011. jún. 20. 06:13
8/16 anonim válasza:
Szerintem ilyenhez nem kell jelet kérni,inkább kezd el tanulmányozni János evangéliumát,aztán rájössz,hogy Isten létezik.
2011. jún. 20. 08:16
9/16 anonim válasza:
Ahhoz hogy jelet kapj Istenről, tanulmányozd az evangéliumokat hogy felragyogjon elötted az, hogy mekkora diadalt aratott Jézus Krisztus. Amíg pikkely van a szemeiden addig nem tudod meglátni és élvezni se, hogy milyen hatalmas nagy szabadítást vitt véghez értünk. A hívő élet itt kezdődik: hiszünk a halottak feltámadásában, Isten Fiában, és az Ő királyságában, ami hamarosan el fog jönni. Ha megvannak az alapok, akkor már nagyon sok bizonyságot ad magáról Isten. Pl. beköltözik a Szelleme által a hívők testébe, bizonyságot ad arról hogy a családtagja lettél, és veled marad örökre.
2011. jún. 20. 08:35
10/16 anonim válasza:
Még egy fontos dolog. Nem küldene neked Isten jelet. Mert attól hogy jelet kapnál, te csak általánosan hinnél benne, hogy Isten létezik. De ettől nem lenne üdvösséged. Az üdvösséghez az evangéliumban leírt eseményekben kell hinni. El kell hinni hogy történelmi esemény volt minden ami le van írva benne: Jézus keresztrefeszítése, halála, feltámadása, és isteni természete. Ezek alapvető kívánalmak ahhoz hogy üdvösséged legyen. Ha már hisz valaki, annak a bűneiből való megtérés az egyik gyümölcse. Hiszen hit nélkül nem képes senki sem engedelmeskedni Isten parancsainak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!