Isteni üzenet álmomban?
Álmomban nem tudom már ki, de valami olyasmit mondott nekem, hogy "Úgysem értenéd Máté 4-et" vagy hogy "Nem tudod mi van Máté4-ben". Felkelés után elolvastam. Jézus megkísértéséről és tanításának kezdetéről szól. Lehetett ez valami üzenet? Azért furcsa, hogy ilyet álmodtam, mert mélyen hívő nem vagyok, igazából nem tudom mit gondoljak. Sokáig haragot tartottam IStennel, az utóbbi években kezdek felé fordulni, de pl. nem mindennapi olvasmányom a Biblia, misére is ritkán járok.
Az életemről: szeretője voltam valakinek, akinek nem kellett volna. Mióta szakított velem, nem csinálok semmit, elhagyagolom a munkám és az egyetemet is, semmmit sem csinálok meg időre. És egyáltalán nem tudom, mit is akarok kezdeni az életemmel (nem csak a szakítás miatt, amúgy sem)
23 éves nő
ez szép..nekem is voltak hasonló élményeim..
(ne törődj azokkal, aki lehurrognak, gyógyónak tartanak, Jung is ír egy helyen erről,milyen nagyon érdekesek a "hallott álmok")
az indiánoknál bűn volt alvót felébreszteni, mert úgy tartották Istennel beszélget. Máshol azt mondják, angyallal, vagyis a felsőbb lehetőségeim segítenek álmonban. Ez így lehet, bár racionálisan néha igen nagy kavarodás látszik a képek terén. De erről, mikéntjéről Dr. Freund Tamás agykutató szépen beszélt - és neki nagyon mély, tiszta hite van, a tudomány mellett.)
rosszul hangzik, hogy elhanyagolod a dolgaidat, de azt mondják, az oroszlán, mielőtt nagy ugrásra készül, hátrál egy kicsit...és reméljük erről van szó
(ha gondolod, írj priv, ott megadom az említettek forrását, üdv:-a.anna)
23 éves vagy. Van barátod?:D
Úgylátszik kezelésbe kéne téged venni.
El vagy kallódva :D
18/F
Először is nagyon ügyes vagy!
1.) hogy megkaptad az üzenetet és nem zártad ki azonnal, hogy ez nem lehet.
2.) Megpróbálod megérteni az értelmét és keresed a válasz (ami egyébként magadban van)
3.) Részben talán meg is válaszoltad, hiszen, mondtad, hogy egy olyan szeretője voltál, akinek nem kellett volna. Jól gondolom, hogy Ő nem volt esetleg független? Az hiba, ha ilyennel találkozol. Ez a Te hibád,, nem lenne szabad ilyet tenni. Ez az erkölcs.
De ha úgy érted, hogy olyan mélyen rossz erkölcsű emberrel találkoztál össze, akivel nem kellett volna, akkor viszont örvendj, hogy vége lett! (Ez az első helyzetre is igaz.)
Sajnos vannak olyan embere (vagy inkább embernek látszó lények), akik képesek "kiszívni" az emberek lelkét, a szeretetet, a lelkesedést, a kreativitást.
Ne ijedj meg, nem szó szerint igaz, de ha ez utóbbi történt szerinted is, akkor keresd a LET Selfness-t, mert nem feltétlen könnyű visszatalálj magadra.
4.)Mindenképpen nagyon jó, hogy mérlegeled álmaid, mert valóban, biztos lehetsz abban, hogy így segít az őrangyalod, angyalok, ritkábban Isten is.
5.) Nem az a hívő aki templomokba jár és ott gondolkodás nélkül elhiszi azt, amit néhány hatalom ittas ember kitalált és egy bibliának nevezett könyvbe összeírt. (Nem azt mondom, hogy nincs Isten és a Bibliába nincs igazság, de azt igen, hogy Isten egyszerűen és mindenki számára érthetően beszél és a biblia tele van magyarázatokkal és félremagyarázással). ez magáért beszél.
A biblia, a sok nyelv, a sok vallás és manapság a média maga a Bábeli zűrzavar, ami csak azért létezik, hogy mindenkit eltávolítson Istentől, az Igazságtól.
Tudtad azt, hogy a világ bármely pontján tudnak beszélni a csecsemők? Ezt hívják a buta, balga emberek gügyögésnek... Az érdekes az, hogy minden újszülött egy nyelvet beszél, azt amit Istentől kapott. (A föld bármely pontján is született!)
Ezen beszél 3-6 éves koráig az angyalokkal is. (Ezt is kineveli belőle a társadalom).
Mi lenne, ha mindenki egy nyelvet beszélne? Lehetne szerinted hazudni? Másokat megtéveszteni?
6.) Csak az hisz igazán Istenbe, aki tudja, hogy van és hisz abban, hogy minden ami történik, az azért történik, mert úgy a legjobb!
7.) Csodálatos segítséget kaptál Istentől (angyaloktól) és csodálatos, hogy meghallottad és keresed az értelmét!
8.) Nem feltétlen mások fogják megmondani a megoldás.
Nagyon jó úton jársz a legjobbakat kívánom Neked!
Klassz.
Ügyes vagy!
Megint gratulálok!
Nem is vagy Te annyira elveszve.
Te legalább azon kevesek egyike vagy, aki még tud ma imádkozni, mert úgy látom, te legalább tudod, hogy az ima nem úgy kell szóljon, hogy "...ADD MEG NEKÜNK MA!"
Tehát nem követelés, hanem kérés és ahogyan azt ügyesen írod, hogy legyen úgy, ahogyan az a legjobb!
Ha ez így van, akkor nagyon fejlett vagy! Sajnos az emberek csak néhány százaléka képes ilyenre...
Gratulálok! Én azt mondom Neked, hogy nagyon jó úton jársz ahhoz, hogy igazán boldog légy. Csak így tovább!
2 verzió van!
1.)Ha továbbra is így folytatod (tehát elfogadod) az Égiek döntését jónak, akkor mivel megtanultad a lényeget visszatér hozzád ő, ha valóban egymáséi vagytok, tehát nem csak egyoldalú, vagy nem csak egy kivetített ábránd.
De csak abban az esetben történhet ez meg, ha valóban le tudsz róla mondani(!) és elengeded(!), tehát nem ragaszkodsz hozzá.
2.) Az is előfordulhat, hogy ha a fentieket megteszed, de nem ő valamiért az Igazi vagy ő még nem érett meg, akkor kárpótlásként kapsz nála egy sokkal jobbat...
Amit tegnap ajánlottam olvasd el, mert sok hasznos idevágó biztatást meríthetsz belőle. Jó!?
3.) Van egy bevált módszer, ami gyorsan elősegíti, hogy megtaláld és megtartsd az Igazit, ha érdekel írj személyesen levelet.
Más, de idevágó:
Sajnos van arról nagyon sok rossz tapasztalat, hogy ma nagy divatja van a a legtöbb fiatal hölgy körében de fekete mágjának. Ezek az Osho féle butaságok.
Ez Isten előtt az egyik legnagyobb bűn!
Tény, hogy ezekkel nagyon nagy hatást lehet elérni, és lehet, hogy emiatt nem foglalkozik veled az, akit egyébként Neked szántak az Égiek.
(Ez sajnos velünk is majdnem megtörtént.) Szerencsére voltsegítségünk kivédeni.
Azt a boszorkányt, aki ilyet tesz, azt Isten nagyon megbünteti, viszont lehet, hogy emiatt nem tudtok találkozni sem.
Ez ügyben is írj, ha tudni szeretnéd, hogy van-e fekete mágia a háttérben? És mit lehet ellene tenni?
Az álmod lehet jó jel is. De ezt most így nem merném kijelenteni. De az tény, hogy az álomban a LÉNY (lélek) kilép a testből és képes találkozni másokkal. Ha esetedben is ezt történt meg, akkor esetleg éppen vele (ő lényével) találkoztál, hogy ő valóban mit is érez irántad...
Nagyon köszönöm, amiket írtál. De még alaposabban is át kell olvasnom, emésztenem kell ezt.
Egyébként azért is imádkoztam, és kértem Istent, hogy ő legyen boldog, legyen szerelmes, és én meg bírjam elviselni, ha nem engem választ.
Nos, ma egy közös ismerősünk közölte velem, hogy új párja van, és hogy állítása szerint nagyon szerelmes.
Én végigbőgtem a délutánt, és megpróbálok őszintén őrülni az ő boldogságának. Szeretném megkeresni, hogy lássam őt molyogni, de tudom, hogy ne szabad. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!