Katolikusok! Össze lehet egyeztetni hitet a szexualitással? Ha igen, hogyan?
Gondolod,hogy a katolikus családok gyerekei nem szexuális aktus útján fogannak?
Csak a perverz-fajtái tiltottak.
Össze lehet egyeztetni.
Csak az a gond, hogy mai orvosok (tisztelet a kivételnek) őseiket megszégyenítve arra sarkalják a már eleve züllő (tisztelet a kivételnek) fiataljainkat, hogy a szexualitást tegye az élet középpontjába, mert - szerény véleményük szerint - csak a biológiai élet az orgazmus elérésére irányul. Ez csak a házasságon belül érvényes, és természetfeletti szándékokkal kell vegyülnie.
Egy nő/férfi lényével, egy testben és egy lélekben (Jézustól származik ez az idézet!) való egyesülés, s a gyermek születés végett kell szexuális életet folytatni, - és akkor nem fog az öregember sajogni impotenciája miatt, mert az élete e körül forgott.
A kérdező nyilván arra értette, hogy akik mélyen hithű vallásosok (templomba járnak, minden nap imádkoznak, Biblia szerint élnek) azok esküvő előtt nem is szexel(het)nek, és a kérdés, hogy ezt valóban be is tartják-e?
Én nem vagyok vallásos, szóval nem tudom megmondani, de mostanában az esküvő,családalapítás igen kitolódott, és nem hiszem, hogy egy fiatal várna az első szexszel 26-28 éves koráig.
8asnak igaza van, még annyit tennék hozzá, hogy a szexben is érvényesülnie kell az igaz szeretetnek, tiszteletnek és megbecsülésnek, és önzetlenségnek.
Vagyis egy "normális" kapcsolaton belül teljesen összeegyeztethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!