Miért ilyen rosszindulatúak az emberek?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy akárhány választ olvasok ezen az oldalon, minden második rosszindulatú élcelődés?! Kihalt az emberekben a kedvesség és az egymás iránti tisztelet? Legyünk jók egymáshoz! Mit veszíthetünk? :)2011. jún. 6. 22:01
11/16 anonim 

válasza:

Ez megint onnan jön, hogy emberi bölcsesség! Ha a "főratyi" azt állítja miért hiszed el? Én meggyőződnék róla, hogy úgy van-e és ha nem akkor teszek rá. Ez az emberek hülyesége.
12/16 anonim 

válasza:

Nem csak mondta, hanem a bibliában voltak olyan részek, amikről erre következtetett, és ezt hitték el neki. Úgy kell nekik.
13/16 anonim 

válasza:

Erre én is azt tudom csak mondani. Aki olyan sügér, hogy hisz neki az meg is érdemli. Én pl. amit mondanak a gyülekezetben, hiába a hittársaim mondják, megviszgálom a Bibliából, mert könnyen ki lehet forgatni az Írásokat. Ha nem tartom jónak akkor nem úgy teszek, szerencsére ez ritka.
14/16 anonim 

válasza:

Mert a kedvességhez valamit aktívan tenni kell, meg kell keresni a választ a kérdésre, vagy szépen formába önteni a gondolataidat. A bunkóságfoz viszont csak Ctrl+c Ctrl+v beszúrja a sablonmondatot (pl.: "Hüje vagy, ezt mindenki tuggya")
Nem tudom, azt észrevetted-e, hogy a válaszoló százaléka elég jól mutatja, mennyire jó vagy rosszindulatú az illető. A civakodó offolók mind 60% alatt vannak. :)
15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentnek küldeném: 100%-osan egyetértek veled :)
2011. júl. 6. 11:25
16/16 anonim 

válasza:

Én sosem civakodom, csak nem népszerűek a vallási nézeteim, ezért kapom azt amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!