Egy keresztényi párkapcsoltba mi számít bűnnke?
ismerkedek egy keresztény lánnyal, de nem tudom mit szabad mit nem vele. aki otthon van ebbe a témába krem válaszoljon
István (23)
A válasz megírásának időpontja: ma 14:41
Hülye! XD
A pünkösdi-karizmatikus mozgalom, pünkösdi mozgalom vagy pünkösdizmus[1] napjaink legdinamikusabban növekvő keresztény mozgalma, megújulási irányzata.
A mozgalom alaptétele lett Jóel próféta kijelentése, amely szerint: „lészen az utolsó napokban, azt mondja az Isten, kitöltök az én Szellememből minden testre: és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok, és a ti ifjaitok látásokat látnak, és a ti véneitek álmokat álmodnak. És az én szolgáimra és szolgálóleányaimra is kitöltök azokban a napokban az én Szellememből és prófétálnak” (Apostolok Cselekedete 2,17–18).
A többit olvasd el magad:
Kérdezd meg inkább a lánytól hogy ő mit gondol erről, mert ez elég kényes kérdés és még személyenként is változhat mondjuk pünkösdista karizmatikusokon belül.
Szerintem az általános elgondolás szerint házasságon kívül nem lehet házas életet élni, ahogy a neve is mutatja. Az már más kérdés hogy mit nevezünk házas élet élésének és mit nem.
Severin
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!