Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hiszel a túlvilágban?

Hiszel a túlvilágban?

Figyelt kérdés
Szerintem mindenképpen van, létezik! És Te hogy gondolod?
2011. jún. 3. 14:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Senki nem tudja bizonyítani vagy cáfolni a létezését, úgyhogy én hiszek. Az lényegesen kényelmesebb.
2011. jún. 3. 15:40
 12/19 anonim ***** válasza:
28%
Mennyek Királysága és Pokol van a túlvilágon.
2011. jún. 3. 16:28
 13/19 Ozmium42 ***** válasza:
Én hiszek.
2011. jún. 3. 19:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképp sincs, nem létezik. Én így gondolom.
2011. jún. 3. 22:12
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

" Mert irígykedtem a kevélyekre, látván a gonoszok jószerencséjét.

Mert halálukig nincsenek kínjaik, és az ő erejük állandó."

Zsoltár 73,3-4.

2011. jún. 4. 08:24
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

" Izraelita férfiak, hallgassátok meg e szavakat: a názáreti Jézust, akit Isten igazolt előttetek jelekkel és csodákkal, melyeket általa tett az Isten közöttetek, amint ti is tudjátok,

őt - az Isten elvégzett döntéséből és előre elhatározott szándékából - elárultátok, és törvénytelenek keze által felszögezve megöltétek,

akit az Isten feltámasztott, véget vetve a halál kínjainak, minthogy az nem volt képes fogva tartani őt..."

Ap.csel. 2,22-24.

2011. jún. 4. 08:34
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

" Hiszen ha szabad akaratból bűnt követünk el azután, hogy már rendelkezünk az igazság ismeretével, nem maradnak többé áldozatok a bűnökért,

csak valami félelemmel teli várakozás a közeledő ítéletre és tűzre, amely mohón megemészti az ellenszegülőket."

Héber 10,26-27.

Ez keresztényeknek szól. Csak a vak nem látja hogy aki bűnösen költözik el a földi életből, annak a halál kínlódással és fájdalommal teli lesz. Ezért félnek sokan a haláltól.

2011. jún. 4. 08:36
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

" És hallék az égből szózatot, amely ezt mondja vala nékem: Írd meg: Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg mostantól fogva. Bizony, azt mondja a Lélek, mert megnyugosznak az ő fáradságuktól, és az ő cselekedeteik követik őket."

Jelenések 14,13.

2011. jún. 4. 08:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy a túlvilági élet lehetőségeivel azok foglalkoznak, akik az "evilági" élet lehetőségeivel nem tudnak minhez kezdeni.

Bocsi.Akinek van jó élete vagy csinál valamit vagy nem hanyagolja el magát az is fél a haláltól és a semmitől ami lesz.ha lesz.vagy nem lesz.Valószinű nem lesz.De jó lenne ha lesz.Több dolog mutatja van.Minden bizonyitsa nincs.De semmi nem bizonyitja hogy nincs.xD ezt furán irtam le De ha ezen mindenki elgondolkodik rájön hogy tényleg fölösleges gondolkodni ezen.Egy kicsit.Persze nem egészen.Az biztos, hogy az életre kell épiteni, nem pedig a bizonytalan jövőre, bizony nem tudjuk mit tartogat.A nagyon távoli jövő.Éljetek! Mert egyszer úgy is kiderül (ha észre vesszük hogy kiderült) (csak nekünk) hogy milyen lesz.Természetes hogy félünk, vagy hogy kételkedünk, vagy hogy reménykedünk.Hisz a halál csak egyszer következik be, és a biztos életet nem kezdhessük újra.Ennek biztosan vége lesz számunkra MINDENNEK.És TALÁN lesz valami utána.De sajnos ezt nem vehetjük biztosra, és igenis hogy ijesztő, félelmetes a nagy semmi ami (nem) lesz.Talán.Aki pedig irta hogy szenved az életben.Hidd el a halál nem lesz megoldás, hát évezd amit te is tudsz, amit lehet számodra az életben.Mert ismerem ezt, elösször azt hittem rokonom vagy xD nem irom le h kicsodám.Fel a fejjel, és hid el érdemes élni.

2011. jún. 8. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!