Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van olyan keresztény felekezet...

Ozmium42 kérdése:

Van olyan keresztény felekezet, ami nem ítéli el a homoszexualitást?

Figyelt kérdés
A Bibliában ugyan benne van, de azt a könyvet annyian és annyiféleképpen értelmezték már. Van olyan, aki az erre vonatkozó részt is MÁSképp értelmezi?
2011. máj. 25. 19:19
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Bocsi, heteroszexuális férfi vagyok, és eszembe nem jutna a szerelmem végbelébe dugni azt ami nem oda való, még akkor sem, ha azt írja a net, hogy ennek izgatónak kellene lenni. Beteg világ ez.
2011. máj. 26. 23:16
 42/48 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ilyen felekezet.

A homoszexualitás bűn.

A keresztény egyházak Krisztus követői, aki gyűlöli a bűnt (NEM A BŰNÖST !!!!)így aki Őt követi, hasonlóképpen kell cselekednie.

2011. máj. 26. 23:57
 43/48 anonim ***** válasza:

"gyűlöli a bűnt"

Hogyan lehet egy absztrakt fogalmat gyűlölni?

2011. máj. 27. 08:50
 44/48 anonim ***** válasza:
Elég száraz lehetsz, ha nem éreztél még ilyet.
2011. máj. 27. 09:34
 45/48 anonim ***** válasza:

Hogy lehet "gyűlölni" azt, ami VAN?

Ez egy olyan dolog, mintha én nem fogadnám el egy embernek mondjuk a diszlexiáját vagy éppen a nagyothallását, merthogy én ezt "elítélem". Az a baj, hogy a sok beszűkült agyú úgy tekint a melegségre, mintha az illető dohányozna vagy játékgépezne. Ezen nem lehet változtatni. A melegség a történelem folyamán mindig is létezett. Ha egy kicsit műveltebb vagy kultúráltabb lennél, akkor tudnád, hogy az ókori görög és római irodalomban számtalan mű szó a homoszexualitás témájáról.

2011. máj. 27. 09:39
 46/48 anonim ***** válasza:
Azt azért szeretném tisztázni, nekem az égvilágon semmi bajom nincs a homoszexuálisokkal, és nem foglalkozom azzal, hogy ők mit csinálnak zárt ajtók mögött. Szerintem ugyanolyan emberek, mint bárki más, ugyanúgy vannak erényeik és hibáik. Csak a kérdésre próbáltam válaszolni, hogy a keresztény tanítás hogyan vélekedik erről.
2011. máj. 27. 11:35
 47/48 anonim ***** válasza:
Igazából amíg nem volt senki homokos, addig ne érveljen sem ellen sem mellette. Sok heteró úgy beszél a homoszexualitásról, mintha személyes ügyük lenne.
2011. máj. 27. 19:52
 48/48 anonim ***** válasza:

"A homokosság ugyanolyan káros a társadalomra - azt miért engedélyeznénk ?"

Nem kell hozzá az engedélyed, csináljuk anélkül is.

2019. ápr. 9. 01:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!