Az újszövetségben szó van az első illetve a második világháborúkról? Hol?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 07:38
1/10 anonim válasza:
Ugyan már, az ószövetségben hoyg lenne benne ilyesmi ? OLvasd el, és akkor rájössz, hogy hülyeséget kérdezel.
3/10 A kérdező kommentje:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:40
Egy mondatot nem tudsz elolvasni! Akkor gondolom Te nem olvastad az ószövetséget?
2011. máj. 19. 09:25
4/10 anonim válasza:
Az elsö vagyok, és elgépeltem, ettöl még a válaszom igaz.
5/10 anonim válasza:
nem tudtam róla hogy a keresztényeknél van sós...
7/10 anonim válasza:
Zagir, ezek próféciák, tele van vele a Biblia, a római, görög, perzsa birodalom létrejöttét és bukását is megjósolta, meg még egy csomó mindent. A jelenések könyve a még bekövetkezőket tartalmazza
9/10 anonim válasza:
A jelenések könyvében Őróla is van szó, mivel próféciában (jóslatban) szerepel.
10/10 Fánkli válasza:
Az Újszövetség 4 dologból áll:
1. evangéliumok
2. apostolok cselekedetei
3. apostolok levelei
4. jelenések vagy más néven apokalipszis...ez Isten országának dicső jövőét mondja el szimbolikus nyelven.
Maximum a 4. részben lehet róla szó. De amire te gondolsz az szerintem Nostradamus. Középkorban élt, és leírta egy csomó háborút meg történelmi eseményt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!