Az öngyilkosok következő életükben tényleg fogyatékosokként születnek újjá?
Kedves Nani! :)
Ha olvasod a Bibliát, van benne olyan, amikor valaki a halálból jön vissza. A Bibliában sok kérdésedre megtalálod a választ!
Ha a mennybe kerülsz, láthatod majd fentről a Földet, de nemigazán akarsz majd csak egy pillanatra is letekinteni, vagy foglalkozni Földi dolgokkal, mert olyan jó dolgok fognak körbevenni a Mennyben!
És igen, ha a szeretteid is a Mennybe kerültek, akkor fogsz velük (is) találkozni! :)
A Halál nem olyan, mint az álom.
Az ember halálakor nincs vége az életének, hanem egyből tovább folytatódik a Mennyben vagy a Pokolban.
Úgy is lehet mondani, hogy az időből átköltözik az örökkévalóságban. Az örök jóban, ami a Mennyben van, vagy az örök gyötrelem helyére, a Pokolba.
És a Földi élet befelyezését követően nincs második esély. Ha a Pokolba került, végleg ott marad!
Ezért kell még itt a Földön úgy élni, hogy mikor elköltözünk a Földről, ne a Pokolba kerüljünk, hanem a Mennybe!
Alváskor regenerálódik a szervezetünk, pihen...
Ha már a vallás témánál tartunk, ajánlom figyelmedbe az
ATV Vidám Vasárnap című műsorát, ami vasárnaponként 11-től szokott menni. Ebben a műsorban nyugodtan felteheted az összes kérdésed! :)
-iamgyuszy-
"ATV Vidám Vasárnap"
VIGYÁZAT EZZEL!!!
A Jehova Tanú eléggé durva szekta!
Kedves előttem válaszoló!
Az ATV-n látható Vidám Vasárnap című műsor nem a Jehova Tanú műsora!
A Vidám Vasárnap a Hit Gyülekezete interaktív televíziós műsora!
Mi köze a Jehova Tanú-hoz? :D
Nem kellene előítélettel lenni...
-iamgyuszy-
Bocs', összekevertem...
de a Hit Gyülekezete ugyanolyan húzós szekta. A vezetőjüket meg inkább nem minősítem. Megteheted magad is, ha megnézed a vagyonát, vagy valamelyik előadását.
Összekeverted? :)
Az, hogy kinek mennyi a vagyona, lehet állítani bármennyit, bárkiről!
Nem kellene alaptalan előítéletekkel lenni emberek...!
"ATV Vidám Vasárnap"
VIGYÁZAT EZZEL!!!
A Jehova Tanú eléggé durva szekta!
Már elnézést, de A Vidám Vasárnap az ATV műsorán nem Jehova Tanúi műsora. A HIT Gyülekezetéjé.
A HIT Gyülekezetének Tanításaival, összejöveteleiken megnyilvánuló magatartásukkal sem értünk egyet a Biblia alapján.
Üdvözlettel: egy Jehova Tanú
Kedves előttem válaszoló (egy Jehova Tanú)!
A Hit Gyülekezete igyekszik teljes mértékben Bibliai módon és alapon "működni"!
Az tehát, hogy Ön (vagyis a Jehova Tanúi) a Biblia alapján kifogásolja a Gyülekezet tanításait, összejövetelein megnyilvánuló magatartását,
ellentmondás, mivel éppen, hogy ellenkezőleg,
a Hit Gyülekezete tanításai, összejövetelein való megnyilvánulások mind-mind Bibliai mintát mutatnak, a Biblia alapján, a Biblia szerint zajlanak/történnek (ami nem teljesen mondható el a Jehova Tanúi-ról...)!
Ha jobban/mélyebben ismerné a Bibliát, nem tenne ilyen (és hasonló) megjegyzéseket.
Mondjon nekem csak egy dolgot is, amit Biblia-ellenesen tesz a Hit Gyülekezete?! :) Vagy mégjobbat mondok: ha vannak ilyen "selytései", nyugodtan címezze az érintettnek, vagyis a Vidám Vasárnap című műsorban, élőben telefonáljon be, és tegye fel kérdését, fogalmazza meg kételyeit!
-iamgyuszy-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!