Az öngyilkosok következő életükben tényleg fogyatékosokként születnek újjá?
Nem: hanem öngyilkosként születnek újra.
Tényleg azt hiszed, hogy valaki tud válaszolni erre a kérdésre?
Akkor gondolkozz el a következő kérdésen: az élet ugye ajándék. Nem kérte senki.
Miféle büntetés jár azért, ha nem kérsz egy ajándékot? Egy ROSSZ ajándékot?
Pokol?
Szerinted ez így igazságos lenne?
Én mást mondok: valószínűleg CSAK ez az egyetlen életed van. Bárhogy dönthetsz - de, ha lemondasz róla, akkor NEM LESZ MÁSIK!
Badarság az egész.
Nem születnek semmien formában újra mint ahogy sok más ember társunk sem.
2vel előttem válaszoló válasza:
"Mivel az öngyilkos embert öl, így a gyilkosság miatt a vallása elítélHETi (de lásd egyes vallások, ahol kifejezetten áldás a kamikaze-akció, meg az önfeláldozás)."
Csak annyit szeretnék erre reagálni, hogy az önfeláldozás NEM öngyilkosság...!
A Kérdést feltevőnek pedig:
Először is nincs reinkarnáció. Nem szület újjá valamelyik kismama gyermekeként sem az ember! Főleg nem fogyatékosként.
És igen, bűn az öngyilkosság. Aki öngyilkos, az egyenesen a Pokolba kerül! Ez nem játék! Senki se akarjon öngyilkos lenni!
Ha valaki meghal, nincs visszaút!
Persze van (lesz) feltámadás. Da Ha a Halálkor a Pokolba került, akkor utána is, végleg, örökké ott lesz! Onnan már nincs kiút, ezért kell úgy élni a Földön, hogy ne a Pokolban landoljon majd az ember!
De ez már egy másik téma... :)
-iamgyuszy-
Ezt tényleg nem tudja senki megmondani, nem is hallottam ilyenről... Engem csak nagyon rossz lélekjelenlétemben érdekel a halál, egyébként csak élem az életem és próbálok jól élni...
Viszont most én is elgondolkoztam. Valamikor nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mi lesz a halál után. Vajon látni fogom a földi életet odafentről? Vagy épp ellenkezőleg semmit nem fogok tudni a földről, hanem a mennyben találkozni fogok Anyukámmal és a többi szeretteimmel illetve az emberekkel? Vagy a halál olyan, mintha aludnánk álom nélkül? Egyáltalán mi az az alvás? Mi van velünk, ha alszunk? Ha nem álmodunk ( ami ugye elvileg lehetetlen, hiszen mindig álmodunk csak nem emléxünk rá ) akkor hogy van ez? Szóval annyi de annyi kérdésem van, de ezekre sosem tudom meg a választ. Amíg élek biztos nem, talán utána... Komoly dolog ez... Érdekes...
Nani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!