Hogyan lehet nevezni amit tettem?
Tudod van az, amikor nézel egy filmet és elérkezik egy olyan jelenet, ami nagyon kínos és már te szégyelled magad a szereplő helyett is. NA EZ PONT OLYAN. :D
Ne haragudj, de ez borzasztó. Tudod, én szeretem Istent.. na de nem ÍGY... :D Azért ez nem fordulna meg a fejemben. Szeretem a férfiakat is. Nem vagyok prűd..hidd el. Ez nem jelenti azt, hogy ribanc vagyok. Normális vagyok.
Na figyelj: Jézus, mint Isten természetesen első az életemben. Szeretem őt, hidd el nagyon is. A férfiakat is szeretem, hiszen nő vagyok, ez természetes. De ez más. Őket másképp szeretem. A kettő nem keveredhet össze, mert ez rendkívül ízléstelen lenne. Jézust férfiként ábrázoljuk, tulajdonképpen, emberként az is. De számomra Ő nem olyan, mint más férfi, ugye tudsz követni? Számomra Ő az Úr. Érted? Ez nagyon más. Te nagyon összezavarodtál.
Ezt hamar tisztázd magadban, mert ez így nagyon nagyon gáz... esetleg imádkozz, de ne íígy... (jó csak viccnek szántam, meg ne sértődj) :D :)
A kérdésedre válaszolva: jobb ha nem nevezem semminek..először ezt gondoltam. De mégis jobb nevén nevén nevezni a dolgokat: Ember! Mit csinálsz???? ez óriási B-Ű-N
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!