Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet nevezni amit tettem?

Hogyan lehet nevezni amit tettem?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon köyel kerültem az Istenemhez,sokat imádkozok és önkéntesen besegitek a templom gondozásánál azért hogy több iőt tölthessek a templomban.Mind azok a fiúk férfiak akikre felfigyeltem útóbb kiderült róluk hogy nem is őket szerettem hanem a bennük lakó Istent.Sokszor csodáltam meg Jézust is már pici lány koromban is közel éreztem magamhoz de most annyira rákattantam hogy ölelni szeretni akarom.Ma amikor egyedül maradtam annyira elfogott a vágy hogy magamhoz engedjem hogy teljesen testestül lelkestül neki akartam adni magamat.Más szóval magamhoz nyúltam és masztizás közben rá gondolva teljesen neki ajánlottam fel magam.De biztos vagyok abban hogy többé ez nem fodul elő mert utánna nagyon rosszúl éreztem magamat felfordult a gyomrom és kidobtam a taccsot és nagyon szédültem.
2011. máj. 12. 23:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon beteg dolog de tetszik:D sajnos most már a pokolban kell hogy elégj de ha áttérsz a sátánistákhoz ők díjazni fogják főleg hányással együtt!
2011. máj. 13. 12:16
 12/13 anonim ***** válasza:
gondolom,azt senki nem tanította neked,hogy a maszturbálás az önszeretet egyik kifejezési módja/"szeresd felebarátodat,mint önmagadat"/csak azt,hogy elítélendő,mert hát a nemi szervek az egyház szerint nem arra valók amire alkotta az Isten.Jézus pedig nyilván gyűlölte a szexet,és téged is meg fog ezért gyűlölni,hiszen ítélkező,mogorva ember volt világ életében....
2011. máj. 13. 14:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Tudod van az, amikor nézel egy filmet és elérkezik egy olyan jelenet, ami nagyon kínos és már te szégyelled magad a szereplő helyett is. NA EZ PONT OLYAN. :D

Ne haragudj, de ez borzasztó. Tudod, én szeretem Istent.. na de nem ÍGY... :D Azért ez nem fordulna meg a fejemben. Szeretem a férfiakat is. Nem vagyok prűd..hidd el. Ez nem jelenti azt, hogy ribanc vagyok. Normális vagyok.

Na figyelj: Jézus, mint Isten természetesen első az életemben. Szeretem őt, hidd el nagyon is. A férfiakat is szeretem, hiszen nő vagyok, ez természetes. De ez más. Őket másképp szeretem. A kettő nem keveredhet össze, mert ez rendkívül ízléstelen lenne. Jézust férfiként ábrázoljuk, tulajdonképpen, emberként az is. De számomra Ő nem olyan, mint más férfi, ugye tudsz követni? Számomra Ő az Úr. Érted? Ez nagyon más. Te nagyon összezavarodtál.

Ezt hamar tisztázd magadban, mert ez így nagyon nagyon gáz... esetleg imádkozz, de ne íígy... (jó csak viccnek szántam, meg ne sértődj) :D :)

A kérdésedre válaszolva: jobb ha nem nevezem semminek..először ezt gondoltam. De mégis jobb nevén nevén nevezni a dolgokat: Ember! Mit csinálsz???? ez óriási B-Ű-N

;)

2011. máj. 18. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!