Hogyan lehet nevezni amit tettem?
ezt mentális betegségnek nevezik, és kezeltetik. :D
vallási hivatalos formula erre: megtérés.
Hát ez valami lelki probléma lehetett, amit így sikerült kiadnod magadból. Szerintem annyira csalódtál a férfiakban, hogy egy vallás által felmagasztalt, tökéletesen jó, ezáltal a te szemedben, mint tökéletes férfiideál jelent meg Krisztus, így nem csoda, hogy kipróbáltad...
Ugyanakkor a Jézus ábrázolások csalókák, tehát lényegében fizikai megjelenéséről vajmi keveset tudunk, ami igazán megfogja az embereket az a krisztusi lelkiség...ami nem fizikai élveztet kell, hogy okozzon az emberekben, hanem lelki boldogságot..
Szerintem fogd fel úgy, hogy egy ilyen dolgot és kipróbáltál, és hát nem jött be..de szerintem semmiképp se legyen bűntudatod ezért.
Szedresi Anna válasza:
Kedves Kislány!
Rossz hírt kell közölnöm veled: amit tettél, az akkora bűn, amit magam is alig tudok elképzelni.
Miért kell a Teremtőt lealacsonyítani a magunk szintjére?
Az Istenre nem szabad úgy gondolni, mint lehetséges szexuális partnerre, az már régen rossz, ha valaki Isten iránt testi vágyat érez. Ha ehhez ráadásul még maszturbál is valaki, az már a bűnök netovábbja.
Az, hogy felfordult a gyomrod, és kidobtad a taccsot, isten jelzése feléd, hogy neillesd őt tisztátalan gondolatokkal, vágyakkal. Azt javaslom, imádkozzál, és kérd Istent, hogy ezt a bűnödet bocsássa meg neked, és ha teljes szívből kéred, akkor Isten meg is fog neked bocsájtani.
Ölelgetni, szenvedélyes testi vággyal szeretni a leendő férjedet kell, nem Istent. Ezek az érzések a házastárs számára vannak fenntartva, Isten iránt másképpen kell érezni.
Ha esetleg római katolikus vagy, és valóban ennyire ragaszkodsz Istenhez/jézushoz, akkor lépjél be egy női szerzetesrendbe, de Isten iránti érzéseidet akkor is át kel alakítanod. Az önkielégítésnek, és egyéb szexuális vágyaknak semmi keresnivalójuk nincs az Istennel való kapcsolatunkban.
Üdv: Anna
igen az első jól látja, mentális betegség
én inkább egy pszichológust/átert ajánlanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!