Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Isten tud mindent, akkor...

Ha Isten tud mindent, akkor tudja azt is ki születik meg és ki nem?

Figyelt kérdés

Tehát valaki abortuszt hajt végre, akkor Isten már arról is tud, hogy az a lélek nem lesz?

Én például létezem. Tehát Isten örül, hogy én vagyok. És ha van olyan, aki létezni szeretne és még sincs és nem volt a világban, akkor azzal mi újság?

Ha én akkor nem születek meg, akkor én sem vagyok. És még hány, gondolom végtelen számú, egyén lehet a világban, aki meg akar születni, de nem tud, vagy nem lehet.

2011. máj. 10. 14:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Valóban már meg van teremtve az ember lelke, mielőtt megszületne. a lélek világában van, és várja a megfelelő alkalmat, hogy olyan körülmények közé születhessen, ami a fejlődésének a legmegfelelőbb. (környezet, családi háttér stb) Nagyon sokat számít a karmikus kapcsolat is. ha meghal, lehet, hogy azért kell meghalnia, mert a szülőknek meg kell tapasztalniuk valamit, a kisbaba elvesztésekor. Az elme számára ez rossz, de karmikus szempontból nézve jó, mert a lélek fejlődését szolgálja.
2011. máj. 29. 00:26
 12/12 anonim válasza:
Ezt csak ő tudhatja.
2016. febr. 17. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!