Ha Isten tud mindent, akkor tudja azt is ki születik meg és ki nem?
Figyelt kérdés
Tehát valaki abortuszt hajt végre, akkor Isten már arról is tud, hogy az a lélek nem lesz?
Én például létezem. Tehát Isten örül, hogy én vagyok. És ha van olyan, aki létezni szeretne és még sincs és nem volt a világban, akkor azzal mi újság?
Ha én akkor nem születek meg, akkor én sem vagyok. És még hány, gondolom végtelen számú, egyén lehet a világban, aki meg akar születni, de nem tud, vagy nem lehet.
2011. máj. 10. 14:55
11/12 anonim válasza:
Valóban már meg van teremtve az ember lelke, mielőtt megszületne. a lélek világában van, és várja a megfelelő alkalmat, hogy olyan körülmények közé születhessen, ami a fejlődésének a legmegfelelőbb. (környezet, családi háttér stb) Nagyon sokat számít a karmikus kapcsolat is. ha meghal, lehet, hogy azért kell meghalnia, mert a szülőknek meg kell tapasztalniuk valamit, a kisbaba elvesztésekor. Az elme számára ez rossz, de karmikus szempontból nézve jó, mert a lélek fejlődését szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!