Mi van akkor ha a biblia mégis igaz, és a halálod után örökre a pokolra kerülsz mert nem érdekel és elutasítod a kegyelmet?
Átéléseket ezzel kapcsolatban -ide kattintva találhatsz:
Ezekre a címekre menjél a fenti weboldalon belül :
Angelica Zambrano: A Menny királysága és a Pokol
Út a pokolba és vissza - Ronald Reagan bizonysága
Utazás a pokolba - Philip Mantofa
Villanásnyi örökkévalóság - halála után találkozott Jézussal
Feltámadás a halálból - megtörtént esemény
Itt van Jézus, kérdezd meg tőle,Magyarországon él, itt a bizonyíték:
http://www.youtube.com/watch?v=eldr9Fz3Cgc
Valamint még egy tanulságos videó, ami az állításaid maximálisan bizonyítja:
Ez van, ezt kell szeretni.
De mivel nincs pokol és a Biblia is emberkéz műve, nincs mitől tartani.
16:53
Nincs igazad! Én is hívő vagyok,de nem hiszem, hogy sokat veszítenék,hiszen ugyanúgy élek,mint a többi ember, csak annyi, hogy én elhiszem ,hogy létezik Isten.
Szia!
Ha a Biblia igaz - miért ne lenne az - akkor minden ember a pokolra kerül, és onnan fog feltámadni az életre, vagy a halálra.
Üdv. Péter
Ezek azért hitelesek mert a Biblia is erről ír!!!!!! -ezeket ezoknak üzenem akik ide írtak. Hogy elsősorban az Isten kimondott szavának higyjenek, de mivelhogy ezek a videók is ugyanazt mondják el mint amit a biblia ír - így elhihetitek mert nagyonis hitelesek!!!!!!!
Ha a biblia ellen lenne vmi is a videókban akkor NE hidd el, de mivelhogy semmi sincs ellne , hanem alátámasztja a biblia igazságát akkor hidd el..
Kérdező te megtetted a magadét, szóltál, de ha nem akarják a kegyelmet, sajnos ezt választják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!