Vallásosok! Mikor Istenről beszéltek akkor egy valakire vagy egy valamire gondoltok akkor?
Szia!
Én néhány bibliaversel szeretném bizonyitani hogy Isten valóságos személy.
Héberek 9:24- Mert Krisztus nem kézzel készített szent helyre lépett be, amely másolata a valóságnak, hanem magába az égbe, hogy most megjelenjen az Isten személye előtt értünk.
Tehát itt valós személyre utal a Biblia.
János 7:28- Jézus azért felkiáltott, amint a templomban tanított, és ezt mondta: „Ismertek is engem, és azt is tudjátok, honnan való vagyok. Továbbá, én nem a magam kezdeményezéséből jöttem, hanem valóságos az, aki küldött engem, és ti nem ismeritek őt.
Itt maga Jézus hagsúlyozza hogy Isten valóságos személy, aki Isten egyszülött Fia.
Istent soha nem láttuk, de vannak olyan természeti dolgok, emelyeket soha nem láttunk, de mégis hiszünk benne. Ilyen a szél,a nap sugarai.
Ezeket nem látjuk de érezzük,a bőrünkön. Ilyen Isten is, személyesen nem látjuk, de érezzük hogy velünk van, abból hogy törődik velünk. Kimutatja a szeretetét, a törődését az emberek felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!