Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szóltok ehhez az előadások...

Mit szóltok ehhez az előadásokhoz?

Figyelt kérdés

Amúgy tanulságos, akit érdekel...

[link]

2011. ápr. 30. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez 15 óra anyag!!!!!!Majd lassacskán megnézem és utána értékelem!
2011. ápr. 30. 18:59
 2/6 dudiska ***** válasza:
Antikrisztus!Önmagának és a többieknek (akik vele szerepelnek)jó sok pénzt termelnek.
2011. ápr. 30. 19:04
 3/6 sigyula válasza:

1Jn 2:22,23

"Ki a hazug, ha nem az, a ki tagadja, hogy a Jézus a Krisztus? Ez az antikrisztus, a ki tagadja az Atyát és a Fiút. Senkiben nincs meg az Atya, a ki tagadja a Fiút. A ki vallást tesz a Fiúról, abban az Atya is megvan."

Az antikrisztus elsősorban egy személy,bárki aki tagadja, Kr.Istenségét Isatennel való egységét

A „Krisztus” szó a görög Chrisztosz főnévből származik ezért az antikrisztusi jelző arra fonatkozik aki tagadja Kr. Isteni hatalmát Istentől való felkenetségét arra a szolgálatra amit 3.5 éves szolgálata alatt végzett.

Az antkrisztus lehet 1 személy is,de egy rendszer,hatalom is ami ezen a platformon áll.

2011. máj. 1. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

Kedves Kérdező!

Én végigjártam ezt az előadás-sorozatot, amikor Budapesten volt. Addigi életem legnagyobb élménye volt. Azóta Istennel járok, és már nagyon sok tapasztalatom volt Vele. Csodálatos barátokat szereztem ebből a közösségből. A tanításaik pedig, mint az előadásokon is, mindenhol egyezik a Bibliával.

manju

2011. máj. 1. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Az első előadás 20. percéig bírtam nézni.

Szóval, ha jól értelmezem: nincs pokol, azaz a pokol tüze még nem ég, de a Sátán ezt akarja velünk elhitetni, ugye?

Mert a Sátánnak az a jó, ha mi tudjuk, hogy van pokol és ha nem Isten törvényei szerint élünk, valamint nem hiszünk, oda kerülhetünk.

Hát az én véleményem meg az, hogy ha van valaki, akinek az az érdeke, hogy azt higgyük nincs pokol,az csakis a Sátán lehet.

Isten igazságos , jó és végtelenül szeret minket. Aki kicsit is megérti a keresztáldozat lényegét az tudja ezt.

Ettől még létezik a pokol, ami a büntetés helyszíne, ide kerülnek azok akik megérdemlik és különböző mértékű büntetésben lesz részük. Az már az én személyes véleményem, hogy szerintem a pokolból is van kiút. Szerintem sosincs késő Istent választani és mivel Ő maga a szeretet sohasem fordít hátat nekünk.

2011. máj. 1. 16:20
 6/6 dudiska ***** válasza:
47%
Nem mindenki fog bemenni az egek királyságába aki azt mondja nekem Uram Uram ,hanem aki cselekszi az én égi Atyám akaratát.Sokan mondják majd nekem azon a napon (amelyen Isten végrehajtja az ítéletét) Uram Uram nemde prófétáltunk a te a nevedben,démonokat űztünk ki a te nevedben,és sok hatalmas cselekedetet vittünk véghez a te nevedben?Jézus elmarasztaló ítéletben részesíti majd őket,mert elvesznek vagy hozzá tesznek a Szentíráshoz,ki forgatják az emberi bölcselkedés által.A Jelenések könyve ezt írja:Aki elvesz vagy hozzátesz ehhez (Biblia),az Isten azokkal a csapásokkal fogja sújtani,melyek meg vannak írva benne. Elég egyértelmű,nem lehet félre érteni sem!
2011. máj. 1. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!