Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lányok, ez normális, vagy az...

Lányok, ez normális, vagy az én agyamnak van valami baja?

Figyelt kérdés

Sziasztok Lányok!

Bármilyen vallású/hitű lányok válaszaira kíváncsi vagyok.

Szerintetek az normális dolog, hogy Istent szeretem a legjobban a világon, még a szüleimnél, az életemnél is jobban szeretem Őt.

Szerintetek ha ez nem normális, akkor mit lehet ilyenkor csinálni?

Üdv: Anna

2011. ápr. 26. 13:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ennek így kell lennie, és ha a szüleid is hívők, akkor ezt nekik is meg kell érteniük, hiszen ők is jobban szeretik Istent, mint téged. De ne távolodjatok el egymástól!
2011. ápr. 26. 21:12
 22/24 anonim ***** válasza:
39%
jobban szereted istent mint a családodat? hát te hülye vagy
2011. ápr. 26. 21:14
 23/24 pelgrim ***** válasza:

Jézus a szeretet nagy Mestere folyton az Atya dolgaiban szorgoskodott. Már kora ifjúságától kezdve Isten iránt érdeklődött, hogy végül megtalálja önmagában. A vallások feladata az, hogy híveik tudatát oly magasra emeljék, hogy a hívek is Istenre találjanak önmagukban. De ha Isten neked egy ilyen hozzáállással rajtad kívül álló valaki, akkor gondolom baj van.

Ha úgy érzed, hogy valamilyen valláshoz vonzódsz, akkor szerintem ahhoz kell csatlakoznod és nem illik azt elhagynod addig míg ki nem merítettél belőle mindent ami téged megillet, mert Isten benned az, aki téged oda vezetett, hogy ott megtanuljad a szükséges leckéket. Végül mikor annak a vallásnak vonzóereje rád kimerült, mikor kiábrándulva feltöröd annak bűvöletét, akkor elég erős leszel, hogy saját lábadon járva tovább kutass, míg Istenre találsz önmagadban, embertársaidban, és a természetben körülötted, mint egy szeretet, bölcsesség és hatalom kimeríthetetlen forrására.

Nagyszerű dolog az hogy elsőként Isten jut eszedbe. Az 'Isten' szó mint fogalom nagy erővel rendelkezik, feltéve ha az, aki rá gondol, kiejti vagy olvassa tudatában van annak teljes jelentőségével. A Biblia többek közt e fogalomnak köszönheti, hogy a mai napig a könyvek könyve maradt míg más, stílusára és tartalmára nézve sokkal kiválóbb könyvekről már régen megfeledkeztünk.

Egy dolgot azonban nem szabad elfelejtened, ez az hogy embertársaidat, családodat szüleidet szeretni annyit jelent mint Isten szeretni.

Végül elnézés kérnék, hogy férfi létemre válaszoltam kérdésedre, de hát érintettnek érzem magam.

2011. ápr. 26. 23:07
 24/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

20:26-os kommentelőnek: Igen, a keresztény vallásról váltanék.

Megírnád nekem priviben, hogy milyen vallásra szerettél volna váltani, és végül miért nem tetted meg?

Üdv: Anna

2011. ápr. 27. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!