A piercing egyházellenes?
Nem egyházellenes, de az egyház dogmatikus, teokrata rendszerével nem összeegyeztethető. Kvázi foghatod is a motyódat, és mehetsz világgá. Alapvetően egy iskola sem fog kapkodni utánad.
Tedd azt a piercinget máshová, mondjuk olyan helyre, ahol nem látható. Teheted akárhová, lehet intim is, csak ha dolgozni akarsz, akkor ne légy ennyire "önmegvalósító"
Hát igen, a dühöngő neoliberalizmus idevezetett.
Miért kell elcsúfítani azt a testet, amit Isten olyan tökéletesen megalkotott? Különösen a női testet miért kell elcsúfítani?
Üdv: Anna
Én is katolikus suliba járok, és vannak piercingesek nálunk. Tény, hogy a hittantanár szívébe nem fogsz beférkőzni ezzel, de nem egyházellenes az biztos:D
Sztem nem az egyház jellemzője a piercingellenesség, hanem úgy általában az idősebb korosztályé.
Annával értek egyet teljes mértékben...
Amúgy utolsó! Én 16 évesen az idősebb korosztályba tartozom? Ne nézz mindenkit olyan hülyének, mint te és a világi nyomorékok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!