Elvben lehetsz, de mint ahogy más téren is, itt is nehézségeket okoznak majd az általad említett dolgok.
2010. dec. 11. 13:40
2/13 anonim válasza:
Hát, van olyan hely, ahova emiatt nem vesznek fel.
2010. dec. 11. 13:40
3/13 A kérdező kommentje:
elsőnek : ezeket a nehézségeket kifejtenéd bővebben
másodiknak: ez alatt mit értesz?
2010. dec. 11. 13:41
4/13 anonim válasza:
Lehetsz. Aztán ha majd praktizálsz, ki fogod venni őket. Hiszen tipikusan az idősebbek járnak gyakrabban orvoshoz, ők meg egyszerűen nem fognak megbízni benned, mert számukra a piercing, fültágító az anarchizmust és mittudoménmégmit jelenti, és egy olyan embernek nem fogják hagyni magukat megvizsgálni se, te meg munka nélkül maradsz.
2010. dec. 11. 13:41
5/13 anonim válasza:
Mire te belőled orvos lesz, addigra eltelik tíz év. Simán lehet, hogy már rég kivetted, mire végzel.
2010. dec. 11. 13:44
6/13 anonim válasza:
A nehézségeid lehetnek annyit tesz, hogy a legtöbb munkahelyeden megfogják mondani, hogy vagy piercing, vagy állás. Én elég durva rocker voltam egyetemen is, aztán amikor jelentkeztem az első munkahelyemre egy suliba, mondták, hogy nem lessz túl jó az 5 fülbevaló, mert az nem pozitív példa.
2010. dec. 11. 13:46
7/13 anonim válasza:
Drogelvonóba jófej pszichiáternek, toxikológusnak pl. előny lehet, kifejezett bizalmat ébreszthetsz a páciánseidben... :D
2010. dec. 11. 14:02
8/13 A kérdező kommentje:
aztszeretném még hozzádfűzni hogy nem háziorvosnak készólök, hogy a véneket megemlítettétek, kardiológus,szívsebész szeretnék lenn!
2010. dec. 11. 16:26
9/13 anonim válasza:
Felvenni, még felvesznek vele, de egyetemen ki kell venned, mert fertőzésveszélyes, és ugyanez jellemző majd a sebészetre is, hogy egyszerűen a higiénia miatt nem lehet benn. Más kérdés, hogy vizsgán emiatt meg is buktathatnak, hiába tudod az anyagot, mert a professzorok nagyon konzervatívak, és náluk ez a hanyagság jele (én lány vagyok, és nem egyszer csapták már ki a hisztit amiatt, hogy miért nincs tövig vágva a körmöm), szóval nem ajánlatos. Vagy a piercing, és a fültágító, vagy a gyógyító hivatás, a kettő együtt nem megy.
Üdv: egy orvosis
2010. dec. 11. 17:04
10/13 anonim válasza:
És a lányok fülbevalóját is kivetetik? Vagy az higiénikusabb, mint adott esetben egy pálcika a szemöldökben?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!