Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 13 éves fiúk vagyok, piercing-...

13 éves fiúk vagyok, piercing-esnél megcsinálják nekem a 1mm-es fül tágítót?

Figyelt kérdés
lécci ne offoljatok h: minek fültágító??
2010. máj. 3. 01:18
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

NEM!

18 év alatt (kiskorúnak) sem tetoválást, sem piercinget nem csinálnak, szülői beleegyezés kell vagy a szülő jelenléte és jóváhagyása...

Ez nem véletlenül van így kitalálva : egy gyerek mindenféle esztelenségben benne van, fogalma sincs a következményekről, legalábbis még nem képes felmérni...

13-14 éves korodban kilyuggatod magad vagy teletetováltatod, mire megjön az eszed és megbánod, addigra már késő!

Amúgy meg baromi undorító a fültágító, egy gyereknek meg egyenesen nevetséges lenne! (Ne tedd magad röhejessé.)

2010. máj. 3. 01:41
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Egyetértek! Szívemből szólt az első válaszadó.
2010. máj. 3. 02:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem megcsinálják.

Ezt azért merem állítani mert nekem szúrtak ajakpiercinget mikor 13 voltam ( igaz szülői engedéllyel ) de egy másik szalonban néhány 13-14 éves barátnőm engedély nélkül csináltatott köldökpiercinget magának. Amúgy szalontól függ.

2010. máj. 3. 03:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem tetkót 16 évesen csak szülői beleegyezéssel csináltak... szal nem hiszem h megcsinálnák a fültágítót.

17/F

2010. máj. 3. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szép leszel vele,az egszer biztos...-.-
2010. máj. 3. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!